Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
evo ovkako kupio sam gljivu za boatiana pa sam ga vozio po šumama pa se nagutao svega i svačega i sjebao mi karike pa sam tražio zaštitnu kapu za njega,al nema ih za kupit.e sad me zanima što bi ja mogao staviti na nju da ne vuče prašinu?
zna se na kakav setup ide gljiva.
i po kakvoj cesti se gljiva vozi..
da li mogu kupiti onaj sa kapom zaštitnom.
mozes ako imas novaca.. Ali koju god kupis nije za po sumi nikako.
pa nije skupa prodam ovu, a po šumi necu ici nego oko kuce imam vec put ako bude prašilo imam kapu.
Ne kazem da je skupa, nego ono ako imas para za bacanje! neznam sta si ti to dobio s tom gljivom osim sto jebe cijeli motor!?
a nezz kaj da napravim neki vele da bi radio normalno da treba staviti veću diznu al opet iće garant jednako brzo trošić će sigurno više i bez obzira dal je kapa na njemu može mi opet sjebat karike rađe ću si kupiti lakše rolice.
nema gljive na serijski setup a pogotovo kod 4t masine ne donosi nista
nejde nis bolje radi glive i dizne kad je na 4t masini limiter usisni i ispusni ventilnema snage na batini bez kita koji dolazi s vecim ventlima i zato se dize taj okretni moment i ubrzanjemozes na batinu uvalit 30cvk karb i nece ic nista bolje jer usko grlo nije karb i filter zraka
5.5 grama stavi lakse nejer 4t masina na batini vuce na moment i powerband je od 2000-4000 obrtaja sve ostalo je prevrtavanje i nista drugo ne dobis
imas polini rolice za 80kn i drze jako dugo