Nisi potpisao da si kriv nego da si preuzeo zapisnik.
Inace, jako su rijetki slucajevi da murijaci zajebavaju nekoga tko ima uredne papire, tehnicki ispravno vozilo i normalno poprica s murijacima.
Tehnicki spravan motor i pridrzavanje propisa su savrsen nacin da se sjebe murija...ako je nekome jako stalo da to napravi pa svakako preporucam taj nacin a ne kopanje po rupama u zakonu, prijetnje unutarnjom kontrolom i bjezanje.
jako su rijetki slučajevi da je policajac išel nekog maltretirat iz čistog mira...ma nebi reko uopće da je i bilo takvih slučajeva...
mene su znali pustit jer mi je prometna znala ostat doma,par puta samo vozačku pogledali i pustili me,niti sam puhal niti ništ...
to su sve zabrijavanja sa pretjeranom upotrebom sile...ako na meni nisu par puta upotrijebili silu,kad sam ju zaslužil
, onda sumnjam da su na nekom drugom koji njim nije rekel ni a...
a druga je stvar dok neki balonja na skuteru,bez vozačke,tablice,osiguranja itd. se vozika po cesti bez kacige,pa dok ga murja zaustavi,balonja se počne bahatit i prijetit sa svojim čaletom ili stricom,pa normalno ko nebi popizdil na tak nekaj,pa ga samo privedu i pozovu starce,a normalno "jadni" starci vjeruju svojem miljeniku uvijek,pa policajac ispada kriv