Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
hahhaha ja ne vjerujem..jbte ali branite tu runnericu koda je bog..kao da sam ćorav pa da ne vidim na koliko okretaja kreće..
jedvo čekam snimku pa da vidimo..a riječ prebalav se može reć na drugi način BTW. ne vraćam se u ovu temu............................ :*
neznam ja ko je tu ćorav :*
Moram se priključiti Gle... svi noviji skuteri su danas sranja, sve te nove serije sve idu sporo i za qurac... kad usporedim svoj sf2 koji je 2008 god i frendovu 2003... plače mi se što nisam uzeo polovnog.No dobro ovo je tema o runnericama i samo cu reci da nisam nes impresioniran jer i moj frend ima isto novu, i stavio je auspuh, federe, vamo-tamo blabla sve super radi ali... ja sam opet brži
Ja sma se malo zaj#bo...7k ókretaja a ne 9...sad sam skuzio...ali opet,slabo starta! Bar za mene,za razliku od starijih modela(ispod 2006)sr-ke,sp-a,sf-a,nrg-a.....
Ovaj gore odlicno hvata na nekih 4500/5000rpm te odlicno ubrzava do 70,naravno da je stariji model brzi u ubrzanju 0.5-1sec do 80kmh ali nije za prigovorit ovom gore,stvarno lijepo ide
koji si od tih motora vozio duze od 200m da mozes dobro usporedivat bilo sta?
Nemoj,posrat ćeš se sam na sebe
Ja govorim o serijalama,jbga!sr-a,sf-a