nov sam na forumu pa ne znam da li će te me ignorirat ili ne ali svakako ću pokušat..... moram počet ovako nikad nisam imao skuter niti se baš kužim u njih ali rado bi napravio dobro djelo za prvog susjeda kojemu je skuter jedino prijevozno sredstvo i voli ga više nego cijeli svijet.....da ne dužim puno i plačem kao on (stariji je čovjek) voli bi da mi odgovorite na par pitanja. njemu je taj motor popravljao jedan dečko koji ga je sustavno krao i naplaćivo mu djelove ko da su od zlata dok se nije meni izjadao pa sam otišao do njega i uzeo motor i reko da ću mu ga ja popravit za ništa..... dakle skuter jer raskopao taj dečko-majstor i stvari su ovakve lešaj od radilice se je raspao i razbio šte se razbiti dade. trebam nabavit ili cijelu mašinu da se ne zajebavam ili trebam klip,cilindar te nažalost klipnjaču jer ima više lufta nego bi trebala, ležajeve i semeringe od radilice, dihtunge i gumice, te nekakav poklopac kojega on zove magnet. preporučite mi nešto ili ponudite svoje radi se o piaggio nrg extreme 99.g 50 kubika to je sve šta znam o njemu jer to samo i piše u knjižici i vidio sam da ima vodeno hlađenje....hvala unaprijed