Krivo si cuo, teze je napravit ako je ubrizgavanje, a ima lijeka i za to. Taj od kog si cuo je vjerovatno mislio da C-tech ima direktno brizgavanje.
Kad izvadis kadu ispod sica, nadji kabel sa magneta, odnosno crna izolacija , u toj izolaciji su ti 4 zice, plava, zuta ,bijela i crveno-crna. To vidis kad zavrsi izolacija, pa dodje konektor. Od pick-upa do konektora je plava zica, a od konektora do CDI-ja plavo bijela.
Ja sam spojio to na taj konektor, tako da nisam trebao guliti zicu. Tu spojis jedan kraj zice, onda potenciometar, pa kondenzator, i prekidac, (kod ovog ti nije bitan redoslijed, barem mislim da je tako) pa onda na masu ili direkt na minus od akumulatora.
Ja sam spojio, ali prvo sam pokusao bez potenciometra dodavanjem, oduzimanjem i preslagivanjem razlicitih kondenzatora, kako bi dobio odgovarajucu vrijednost, medjutim, zasad nisam jos pogodio tocnu. Uglavnom 2,2 uF je previse, a 1uF je premalo. Kad ti je prevelika vrijednost, onda ti skuter nemoze niti krenut, a kad je premala, onda je prebrz. Treba pogodit.
Kad imas potenciometar onda je lakse nastelat, ali navodno je potenciometar osjetljiv na vlagu, pa je ovo trajnije rjesenje. Al neka te to ne brine previse, ubaci to u neku kutijicu ili najlon i budi na miru.
I meni nije trokiralo