Evo za sve one kojima se to dogodi da znaju šta mogu napravit,da ih ne zbune dijelatnice MUP-a ko mene.Ovo sam slao mail i dobio odgovor i bolje mi objasnili nego u postaji,ovim smo i riješili moju dilemu
Od:
Pitanja MUP
Poštovani,
Ukoliko oduzete registarske pločice nisu poništene, ili ukoliko vlasnik uz zahtjev za registraciju vozila podnese zahtjev da mu se umjesto poništenih ponovno izdaju registarske pločice s istim oznakama, ne trebaju se izdavati nova prometna dozvola, odnosno knjižica vozila, osim ako ne postoji drugi razlog za promjenu, a što će utvrditi nadležna PU/PP.
S poštovanjem,
Odjel za odnose s javnošćuZnaći ako vam se to dogodi i poništene vam tablice za želite iste takve da vam se naprave ,možete predati zahtijev plačate 50% na cijenu tablice i čekate 3 tjedna,i papiri vam ostaju isti,ako i vlasnik ostaje naravno,tako da nemorate ponovno plačat prometnu i knjižicu vozila.Može i za auto isto tako samo je onda skuplje,ali isto na cijenu tablica 50% se plaća izrada.To je mene odma zanimalo ali nisu mi to znale reć
al neka opraštam im...Nadam se da će nekom ovo pomoć