Bok,neznam kud svrstat temu al sam stavio ovdje..
Naime s ovim likom sam nekaj trgoval,uzeo sam 2 mobitela,Našli smo se u Zg,uzeo sam 2 mobitela,naravno na poklon su išla,jednom piše da drzi do 1 tonu,vodu itd,mobitel je opao s visine pola metra s stola na tepih u sobi,rasipal se,one matice dis e stezu vijci su izašle iz maske...Prvo je rekao mobiteli novi,u mobitelu su bile 3 poruke,pa kasnije rekao da je koristio mob malo,pa ka nije nista srafao,pa u drugoj priči je bilo da se prije mene našao s covjekom koji je mob slozio i posrafio sve i nije htio uzet jer mu se model nesviđa (tko bi mob slagao ak odma zna da mu se model nesviđa),drugi mobitel nije se htio punit,dakle pokazivalo je na ekranu da puni al se nije punio,srecom nismo folije nis skidali..Javio sam mu se sutradan,da bi me odpilio,pa ga stari zvao i pojasnio,njegov je odgovor mene zna cjeli zg policija,odvjetnici,imam firmu,sad novu otvrama nemože mi niko nis...Imam toga tih razgovora na hrpe,lik prijeti,....Rekao bi ajde da sam se javio nakon tjedan dana,al sam se javio odma nakon sat vremena od kad je otvoren...Ovaj jedan mi zamjenio s mojim mukama,potrošenim kunama x na mobu,potrošenim živcima,ovaj drugi neželi...A mob plačen 2500kn...Evo i link od njega.Rekao je da bi zamjenio al da je sve prodao,...
Dakle ako ko ima volje nek nazove i nek ga pita jel stvarno drzi 1tonu,il kad padne na tepih da se raspada,...
Dakle veliki oprez.
Kaj najgore lik takva pi*ka da neda adresu,kad mi slao poštom,il kad sam mu ja slao dal ime i prezime i rekao napiši bez adrese,kao da kaj on ima meni davat adresu...
Link jednog njegvoog oglasa i mobitela koji sam uzeo :
http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/mobitel-land-rover-sonim-neunistivi-mobitel-oglas-3770069