Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
1. nije dobro odzraceno2. negdje curi
ma necuri nigdje.a sto se tice ozracivanja ak je slicno ko na auto onda sam i to dobro izveo
citaj da ne pisemo sto puna jedno te isto..http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=11569.0ži ovo sve redom https://www.google.hr/#hl=hr&q=+site:mojskuter.com+odzracivanje+kocnice+skuter&sa=X&ei=vzaNT8HqLMHFswaD__2XCQ&ved=0CDUQrQIwAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=141c155668b01823&biw=1280&bih=636
Meni neki dan isra stvar sa zadnjom. Zatvori posudu i pumpaj, prati razinu, kad vidis da se smanjila dolij tekućinu, zatvori i pumpaj dalje.
isprobano jel sam to jucer citao da vidim jel sam di pogrijesio ali nije pomoglo.jednostavno koda nepumpa dovoljno dali postoji mogucnost daq su otisle gumice na klipicu na rucki,ili gumice na klipovima.ja ga ozracim da izbacuje ulje na ozracnik znaci nema zraka u sistemu,ali on i dalje nestisce ta dva klipica.da nisu oni zastekali iako sam i to raskopao kad ih stavim pod pritisak na kompresor oni skoce van,malo teze idu unutra tak da mislim da je to ispravno.
Pumpao sam ja pola sata ako ne i više u komadu. Okreni volan u lijevo pa probaj tako pumpati.
ovak nalio sam ulje do vrha da nesfali.odserafio ozracnik dok nije pocelo curiti ulje.zategnuo napumpako nekoliko tisuca puta stisnuo odvrnuo ozracnik i tako nekoliko stotina puta.ali rucica jednostavno propada dokraja znaci nije da ja napumpam stisneo ozracim ona propadne jednostavno kad ju stisnem ona ode dokraja,ak me kuzite.a dole se nis nedogada ja sam kad sam vraco klipice nabio ih dokraja unutra da nije tu problem jel po logici ako su dokraja unutra ja kad pumpam gore on bi trerbo stisnuti klipice s plocicama do diska ali o bodova.ili sam tu nes zeznuo.
Isto kaže i servisni manualn, na špricu 40ml u odzracnik.
peobat cu sve to ponovno ,ali sad me najvise brinu ti klipici dal da ih kompresorom izbijem pa da budu stisnuti sa plocicama do diska ili da ih ostavim stisnute skroz unutra.
samo pumpaj..tako sam se i ja napatio sa zadnjom kočnicom..i nakon vise od 2 sata pumpanja napokon sam uspio..sam ozrači dobro i pazi da ne pofali ulja i pumpaj
Jel to po felgi ulje,briši to jer če ti odma nagristi boju.Znate kako ja ozračujem,isto dole kad počne curit začarafim,gore di se sipa ulje ostavim otvoreno i stiščem,fora mi gledati kako balončići izlaze i za par minuta gotovo.
Nije,to je voda. Usput sam oprao felgu ... Stavim cjevcicu na odusnik i izolirom ju fiksiram za bocicu da mogu okretat ali sad sam pustio neka curi jer imam ulja a vec duze vrijeme stoji pa ga treba potrosit.