Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Na INI je Eurosuper95BS euro5 norma kao i CLASS95 samo sto CLASS ima neke aditive koji u praksi jedino poskupljuju gorivo, a sam benzin je upravo Eurosuper95BS
izbjegavati treba male seoske inine benzinske jer imaju stare dotrajale spremnike...@horvat procitaj ponovno moj prijašnji post u komadu,a ne izvlačiit iz konteksta...
to je gorivo i dalje euro4 norme samo je država sama sebi dopustila da ga reklamira kao euro 5, uostalom šta ste se usrali, vozite skutere koji gutaju sve što može proć kroz diznu, nemate katalizatore ni lambda sonde, WHY BOTHER
... uostalom šta ste se usrali, vozite skutere koji gutaju sve što može proć kroz diznu, nemate katalizatore ni lambda sonde, WHY BOTHER
Pa problem je u onome što ne prođe kroz diznu. To smeće stalno štopa diznu, plovak postaje sve teži i eto ti gubitak performansi, ili čak i gašanje Ja sam uvijek točio Tifon i nikad nisam čistio frgić zato (ili jer sam prelijen )
Zato treba vozit nakitano djubre sa diznom 150 i kroz nju prodje i granje Ni ja nisam nikad frgic cistio (40tak tisuca km). Kad god sam kemijao po njemu (mijenjanje dizne i sl) uvijek je bio ko nov
Pa samo pitam Boze sveti,sta svi morate bit bahati umjesto da normalno odgovorite