Pozdrav
Imam skuter Keeway F-act
Skinuta je ona standardna blokada sto je na auspuhu bila ...Ja bi da ga malo ubrzam ide 60km/h po ravnom i nizbrdo.... CDI je blokiran,neznam gde s enalazi ni kako ga odblokirati. Vrtis kuter do 9000 obrtaja i neda dalje.
Citao sam po netu da bi trebalo staviti 3.6 rolnice i promeniti opruge na kvacilu jer ove koje sada ima su mekane?!
Nerazumem se previse u skutere ali znam da on moze i brze da ide pa bi molio vasu pomoc oko toga
Nemam para da stavljam kit od 70 cc i da menjam auspuh vec ovako t eneke sitnice koje nisu toliko skupe da zamenim i da picim.
Uprincipu CDI odblokirati
promeniti rolnice i te opruge na kvacilu
koliko bi me to izaslo ?
Koje opruge kvacila predlazete,gde mogu da ih kupim....ako imate jos nesto za dodati pisi te.
Jos me zanima ona blokadana prekidac,koliko kosta i gd emoze da s ekupi,cuo sam od nekih ljudi da je navodno problem namestiti da ide motor 45 sa njom :/ ?
P.S
Koje sijalice su u farovima...losa su mu svetla pa kontam ubaciti i xenon kit. Imam i digo i kratko u jednoj sijalici u oba fara pa bi bilo ok da se ubaci bixenon samo u jedan far ? ili samo kratko u jedan far drugi nek ostane kakav je ( ubacivao bi samo u jedan far xenon jer dugim svetlima treba neko vreme da se napune prilikom paljenja pa nek ostane recimo desni far kao pomocni da svetli dugo i kratko standardno dok se sijalice pune
a i da neblještim previše na cesti
)