evo razmišljam danas,kak svako malo frendovima uzimam neke dijelove iz zg,bili oni za skutere,aute,traktore ili veš mašine,pa sam došel do zaključka da bi bilo dobro da svako voljan napiše relacije kojim putuje barem jednom u tjedan-dva...
za primjer ja putujem jednom tjedno na relaciji kc-zg,bilo sa autom ili skuterom,pa mi se može javit bilo ko iz tih gradova ili onih koji su mi u prolazu(npr.križevci,vrbovec) da mu pokupim neki paket i odnesem nekom u grad koji idem...uštedjelo bi se na poštarinama i eventualnim krađama u poštama(jer sam viđal da su nestajale dizne,rolice itd. slane običnom poštom)...naravno to ne uključuje prijevoz droge i ostalih ilegalnih stvari
znači za primjer-javi mi se pero iz zg da treba poslat set rolica ivici u koprivnicu i pita me kad sam mu voljan to prevest...
ja osobno ne tražim nikakvu proviziju,već bi bilo dobro da i neko drugi se ponudi koji putuje nekim relacijama pa da i meni nekad pomogne ako će trebat...
vjerujem da nas ima dosta studenti koji tak putuju,a neki veći paketi njim nebi trebali predstavljat preveliki teret...
malo sam se raspisal,al nadam se da će neki prihvatit temu i napisat svoju neku tjednu rutu...
naravno mogli bi se stavit neki kriteriji za nuđenje usluge,da se nebi pojavili ljudi sa lažnim accauntima i krali dijelove...
napišite samo:
putujem jednom tjedno na relaciji Koprivnica-Zagreb(svaki za sebe tak slično)