sigurno da je veće zlo nego duhan...bome od duhana se nemreš napušit da zabrijavaš neke stvari...a ima ljudi(ja ih znam jako puno osobno),kaj se naduvaju i onda sjedaju za volan,pa si briju stvari...ko oće nek duva doma lepo zaprt di nikom ne smeta,ista stvar i s alkoholom...a ne da mi ide pijan i napušen vozit pa sranja budu...
vadiš me iz konteksta..nije veće zlo financijski i zdravstveno sigurno..
to kaj si oni briju je preseravanje,j#bote nije to lsd da bi imal halicinacije i slično,halo?
isto tak ovi kaj piju ljekove za 'živce' pa voze,oni su 3 put nesposobniji za volanom od ovih naduvanih,zaspe za volanom j#bote..naduvan dok si onda si oprezniji,voziš se polakše i kulturnije,neki tak voze normalnije nego inače jer su nervozni vozači (ne govorim da je to dobro nit zagovaram,naravno da treba to ograničit ko i s alkoholom)
al pijani zato u naletu adrenalina tek opletu po gasu,ko da ih pustiš s lanca..
i opet da ti ponovim,ako je tak da ima tolko lošeg utjecaja na vožnju,pokaži mi di piše da je neko naduvan napravil prometnu,ubil par ljudi,zatukel susjeda sjekirom i slično..ili ako si nekaj tak čul..
al eto,bilo je da su palili ljudi cigarete u vožnji pa su se slupali il slupali nekog drugog..ili se doma zapilili i slično..tak da
edit; na početku sam navel da bi to bilo ok uz određena ograničenja i kontrole...brkate legalizaciju i dekriminalizaciju,a to nie isto..