Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Krokodil droga!!!  (Posjeta: 11731 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline pajo

• ilegalac team
  • moderator
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Krokodil droga!!!
« Odgovori #60 : 07 Ožujak, 2012, 01:00:11 »
dobri su oni koje se zadrže samo na travi. :icon_thumright:
lovac u mutnom team

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #61 : 07 Ožujak, 2012, 01:01:34 »
Pa da,svako krene s pivom,pa votka,pa travica,pa koka,extazi,heroin i kad zapne s parama krokodil se nadje tu  :icon_biggrin:

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #62 : 07 Ožujak, 2012, 01:09:15 »
nije to baš tak..
niko se zbog trave ne navuče na nekaj teže nit ga trava na to vuče..to su glupe zablude..
sve je to vrsta psihologije i jednostavno situacija sa zakonom itd..jer moraš ilegalnim kanalima dolazit do jednog i drugog pa skoro na istom mjestu i ako te ulove najebeš i za jedno i za drugo isto..
paako najebeš za ganđu ko i za heroin i kokain onda tih boli uvo s čim se teru,a danas je to nažalost još uvijek tak..
sve je to osobna stvar i stvar kolko je osoba labilna pa se pusti utjecaju nekog i nečeg..
niko se sigurno nije sjetil sam od sebe,u j#bote idem se ja malo pikat s heroinom..sve to kreće od društva i tržišta ilegalnih sredstava..
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline pajo

• ilegalac team
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #63 : 07 Ožujak, 2012, 01:15:51 »
nije to baš tak..
niko se zbog trave ne navuče na nekaj teže nit ga trava na to vuče..to su glupe zablude..
sve je to vrsta psihologije i jednostavno situacija sa zakonom itd..jer moraš ilegalnim kanalima dolazit do jednog i drugog pa skoro na istom mjestu i ako te ulove najebeš i za jedno i za drugo isto..
paako najebeš za ganđu ko i za heroin i kokain onda tih boli uvo s čim se teru,a danas je to nažalost još uvijek tak..
sve je to osobna stvar i stvar kolko je osoba labilna pa se pusti utjecaju nekog i nečeg..
niko se sigurno nije sjetil sam od sebe,u j#bote idem se ja malo pikat s heroinom..sve to kreće od društva i tržišta ilegalnih sredstava..
ovo je naj bitnije od svega šta si napisao :icon_thumright:

svako u svom životu ima školu pa makar to i fakultet bio :headbang:
lovac u mutnom team

Offline mali_becar

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • I.P. Racing Team
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vrsine
  • Moj Skuter: becar zaplijenia
  • MojSpuh: u dude
« Odgovori #64 : 07 Ožujak, 2012, 01:20:42 »
imam ja jednog prijatelja, nije pija alkohol nije pusija duvan nikad nista, i 3 mjesece prije nego je zavrsija sk pocea je sa ekipom iz razz pusit travu, evo otad ima vec dvi godine i sad je njemu normalno kad se probudi ili ruca zapalit jednu trubu ka nekome duvan, i da drustvo u kojem se poceo kretat navuklo ga je i na vise, pa je sad pocea i vuc bijelo,
Sex, Drugs and Rock N Roll never goes out of Stile

Offline Miki-speedy

• maxi forumaš
« Odgovori #65 : 07 Ožujak, 2012, 01:24:47 »
Tacno je to da je od osobe do osobe..
Al donekle je slicno ko i sa skuterima,probas sporta pa ti malo,kupis due pa ti malo i onda zavrsis na team-u
isto i s drogom,trava pa mu dobro,pa dojadi pa proba bijelo pa i to dojadi i onda predje na iglu i eto veselja

Offline pajo

• ilegalac team
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #66 : 07 Ožujak, 2012, 01:26:55 »
dok čovijek sam ne skuži da je u klincu i da treba pomoč niko drugi mu tu nemože pomoči...
to nisu bolesni ljudi tim ljudim jednostavno treba pomoč,jer sami se jednostavno nemogu borit protiv toga.trebaju stručnu pomoč.ali ne od doktora več ljudi koji su okusili pakao droge i vratili se ponovo u normalan život :icon_thumright:
lovac u mutnom team

Offline steeef

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #67 : 07 Ožujak, 2012, 01:42:04 »
Tacno je to da je od osobe do osobe..
Al donekle je slicno ko i sa skuterima,probas sporta pa ti malo,kupis due pa ti malo i onda zavrsis na team-u
isto i s drogom,trava pa mu dobro,pa dojadi pa proba bijelo pa i to dojadi i onda predje na iglu i eto veselja

nemreš to tak baš uspoređivat.
al ak uspoređuješ baš,nije tebe ovaj slabiji kit navukel na to da uzmeš jači..nego tvoja osobnost,labilnost itd..nisi moral ti to stavit nego si htjel...tak i oni,iz znatiželje,poticaja nekog drugog ili društva se navuku na đubre..
svaka droga ima drugačije djelovanje od one druge..nema tu jače ili slabije da te maže kak kit jedan ide slabije drugi jače.

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #68 : 07 Ožujak, 2012, 01:51:42 »

a mos pisat gluposti? nemoj vise  :icon_thumright:
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline steeef

• maxi forumaš
« Odgovori #69 : 07 Ožujak, 2012, 02:00:53 »
a mos pisat gluposti? nemoj vise  :icon_thumright:

hehehe  :rock_:

Offline Miki-speedy

• maxi forumaš
« Odgovori #70 : 07 Ožujak, 2012, 02:07:30 »
al ak uspoređuješ baš,nije tebe ovaj slabiji kit navukel na to da uzmeš jači..nego tvoja osobnost,labilnost itd..nisi moral ti to stavit nego si htjel...tak i oni,iz znatiželje,poticaja nekog drugog ili društva se navuku na đubre..
svaka droga ima drugačije djelovanje od one druge..nema tu jače ili slabije da te maže kak kit jedan ide slabije drugi jače.
Ne mora da znaci uvijek da ce se navuc,neko ce i ostat na travi...al koliko sam ja vidio i cuo uglavnom je bilo tako  :dontknow:

Offline CoK

• moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: ...forum je prešel
« Odgovori #71 : 07 Ožujak, 2012, 08:51:18 »
JEL IMA KO KAJ ZA RIJESIT?  :hmh:
Kolicina gluposti na ovom forumu je nemjerljiva, postedite me i bannajte zauvjek!

Offline Jump33r

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #72 : 07 Ožujak, 2012, 11:42:21 »
ja mislin da ste vi na krivom forumu !

Offline steeef

• maxi forumaš
« Odgovori #73 : 07 Ožujak, 2012, 12:09:55 »
Ne mora da znaci uvijek da ce se navuc,neko ce i ostat na travi...al koliko sam ja vidio i cuo uglavnom je bilo tako  :dontknow:

krivo si cul..kao sto rekoh to nist nema veze s travom nego s osobom i karakterom tj labilnoscu i povodljivoscu..ovo kaj sam ja videl,90% njih koi su trosili kemije neke vrste nisu uopce duvali jer im to nie kakti pasalo..
sjetih se slucaja rusije i alkohola,tam ljudi piju svasta,doma kuvaju i rade svakakve alkohole koi su pravi tekuci otrov..bilo je slucaja trovanja i umiranja od istih..neki su cak skroz pozutili i koza i bjeloocnice,jetra i zuc sprzeni do ibera,bubrezi na dijalizi itd..a neki su cak pili i sredstva za ciscenje,deterdjente i slicne stvari na bazi alkohola.

Offline Nyzvo

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Pia Sym LC
  • Moja Kaciga: N85
« Odgovori #74 : 07 Ožujak, 2012, 12:17:29 »
to kad neko kaze da chiba vodi prema kemiji, je najveca glupost kaj neko moze rec...
isto ko jaca kaj veli da pusenje razara obitelji....bitch please :icon_biggrin: da jednom tjedno svaka obitelj zapali jednu obiteljsku poslje rucka, nebi citali u novinama svako malo sin ubio oca, zatuko mamu sa krizem i takve odvratne stvari

Offline pajo

• ilegalac team
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #75 : 07 Ožujak, 2012, 13:11:01 »
ima lakše i teže droge.
ne podžavam niti jedno ni drugo svako ima svoj izbor,ali da ne ugrožava tuđe živote...
najviše me ljuti jedino zdravstvo i  sakoman koji nema pojma o drogama i jadne ljude samo trpaju sa tabletama.koje ih još više trpaju u dno.npr pogledajte samo gorana bareta na tabletama je godinama a izgleda isto kao urokan.nema jednostavno pomaka takvom metodom liječenja.
komune su jedini spas za odvikavanje droge,alkohola,kocke itd...i tu treba pažljivo vidit jer ima danas svakakvih komuna
lovac u mutnom team

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #76 : 07 Ožujak, 2012, 13:28:45 »
komune su jedini spas za odvikavanje droge,alkohola,kocke itd...i tu treba pažljivo vidit jer ima danas svakakvih komuna
:icon_thumright:
po cijeli dan rade i nemaju vremena ni za razmišljanje o drogi,alkoholu ili kocki, a kamoli da probaju...
svako malo prolazim pokraj komune u kučarima(prije vrbovca), likovi rade po cijele dane, imaju stoku svoju, obrađuju zemlju,to poslje prodaju i s tim žive tamo...
furaju zajebanciju,igraju nogomet,košarku itd...
i vjerujem da ih većina više ne proba drogu ili drugi porok nakon kaj izađu iz komune...a ne one pi*darije i tablete kaj se samo još više navuču na njih...
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline MALES SR180r

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: zx6r '07
« Odgovori #77 : 07 Ožujak, 2012, 13:37:54 »
država nas tera na "drogu",mada ganđa nije droga..... :nono:

za 100kn pošteno varim ceo dan  :joks:

a za 100kn benzina npr. nemrem cjeli dan jurit po kvartu,jer ak u 9 ujutro krenem do 11 sam suh ko barut..... :dontknow:
Volio bi' posijati dulum marihuane,cugat' neku brlju što je stigla iz Tijuane,
volio bi' da je para više nego manje i da svaki dan za ručak mezim sushi, jedem janje...

Offline steeef

• maxi forumaš
« Odgovori #78 : 07 Ožujak, 2012, 14:42:49 »
droge koje razvijaju fizičku ovisnost ko npr heroin,s njih te nemru skinut prek noći niti razgovori niti rad ni niš..moraju se zamjenskim sredstiva (metadonska terapija) skidat postupno jer kod fizičke ovisnosti drogu trebaju ko hranu,ko vodu i zrak jer to treba tijelu da funkcionira..ista stvar je s kroničnim alkoholičarima,također bez alkohola nemru više funkcionirat pa ih također sa metadonskom terapijom postupno skidaju..sve su to dugotrajni procesi hospitalizacije za koje treba puno volje da se postignu rezultati..onda tek dolazi na red grupna i radna terapija tipa komune i slično.
travu nebi svrstaval u droge,bar ne ove s koima se sad svrstava jer nije niš veće zlo nego alkohol i duhan.

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #79 : 07 Ožujak, 2012, 14:57:54 »
jer nije niš veće zlo nego alkohol i duhan.
sigurno da je veće zlo nego duhan...bome od duhana se nemreš napušit da zabrijavaš neke stvari...a ima ljudi(ja ih znam jako puno osobno),kaj se naduvaju i onda sjedaju za volan,pa si briju stvari...ko oće nek duva doma lepo zaprt di nikom ne smeta,ista stvar i s alkoholom...a ne da mi ide pijan i napušen vozit pa sranja budu...
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang: