a jadnom Haću,Bolteku i Kizi sise našo rugat?!
nikome se ja nisam našao rugat, već je ova tvoja sprdancija kiza pretjerana... mene i haca stavljaš u isti koš, baš lijepo...
svi znaju da se i ja volim zajebavat i to, ali nikada nikog nisam vrijeđao jer to ne volim i to mi je prenisko... većinom se sprdam na svoj račun... ako mogu nekom pomoć rado pomognem u svakom smisli, i sad takva grupa od tebe sa mojim imenom i prezimenom da sam ja mućko đubre iz županje... oke...
druga stvar kao što sam i na pm ti rekao... onu grupu "igor herceg - mućko i lopovsko đubre iz nove gradiške" nisam napravio ja već luka (aeroxtuning), a i da sam je ja napravio bio bih upravu, jer je taj hac šljem od čovjeka, povraća mi se i sere na takve istovremeno, sjebao je ekipu sa foruma za 30000+ kn, mene osobno za oko 1500kn + godinu dana živaca i natezanja, muljanja, laganja, preseravanja...
... nisi iz Vinkovaca,sta si drugo ocekivao??
Nisi savrsen kao neki,koji misle da jesu.
I vozis Speedfight-a imas krivi skuter.
bit će brate bero da je u tome stvar, jer nije bitno kakav si već šta voziš
I zapamtite onu sto si bolji to ti se losije vraca,nemozes si nikad biti sa svima dobar
očito je tako druže
Anto ja mislim da nisi mucko djubre
nisam brate familije mi moje, znaš me i osobno i znaš da to nije u mom fazonu... do sad sam samo colu i sisu mućko