Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
uzeo sam apriliu sr150...motor ide oko 115(nebitno) kada krenem kao da nema snage da krene moram ga odgurnut....ali poslje gas prima kao lud..molim vas za pomoć...i zanima me kolko bi me koštali ležajevi i ostale pi*de materine koje bi trebao mjenjat...Hvala unaprjed...SVAKA POMOĆ DOBRO DOŠLA isto kao i kritika : ) pozzzzzz
nešto te zaebava prijenos,probaj skinut dekl i vidi kakva ti je lamela,remen,rolice,da ne cvika bolcna od variomata....tu se sigurno krije problem....ležaji su ti cca 230kn sa semerinzima preko člana "lageros-zg"....
ok,mislio sam mjenjat rolice i ležajeve....moram i vilicu mjenjat...a mislim da će to biti povelik udarac po đepu..
Tako je i meni bilo...rolice su mi se bile istrošile i remen je klizio......probaj skinit variomat paces vidjeti!
neznam šta ti je sa vilicom,ali ako je samo procurila to se reparira,kupiš ulje i semeringe i složiš,ako je savijena ili slično opet imaš tu tržnicu i prodaju na forumu di možeš nać za ne prevelike nofce drugu vilicu.....lagere,rolice i ostali potrošni matrijal naravno kupuješ novo....kolko ti km ima sr??
za rolice i to mi je jasno...vilicu sam i mislio reparirati... ima 30tk ali odlično radi i pali odma..sad nije bio paljen 2 mj i upalio je odma..zagrijavana je mašina...a rama je dobra na koju je stavljen..jer je mašina na rami od sr50
ako je ta kilometraža promjeni si karike,naravno ako nikad nije mjenjano i šarafljeno po mašini i vozi dalje 30tkm....
stavi nove suste, novu centralu nove rolice i pregledaj sirinu remenane pehaj prejnos s aftermarket sranjima jer s serijskim djelovima ide jako fino i ne radi problemeto pri startu su ti mrtve suste 99%
da one 3 male
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
uzmi serijskereko sam da kupujes OEM djelove da ne jebes bezveze ko serijala 150cc masina mora dizat na zadnji kotac bez puno muke
gume su ti 130-60-13,obje... stavi one za koje imaš para...odnosno kolko misliš izdvojit po gumi...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...