http://www.njuskalo.hr/auti/yugo-45-koral-oglas-2713806
Nabijem ja i vlasnika i Yuga na k**ra* za 4000 kn.
Jos nije ni registriran,slikan 1991.godine kad je bio nov bar tako i slika izgleda.
Ima 60 000 km i gume su prva ugradnja,uz njega dobijete i komad kartona kad vam kapa ulje da vam ne zaprlja beton u garazi,a drugi komad kartona koji je inace od zamrzivaca koji je moj otac kupio koji je umro 10.god. prije nego je ta slika slikana.Bar mislim da je tolko proslo.
No vratimo se mi kartonu br. 2 on ide kao zastita od sunca da slucajno nebi popucale metlice brisaca koje su naravno isto tvornicka ugradnja.
Auto sam naveo da je najbolji za grad jer dalje od grada nemojte ni pomisliti ici.
Automobil je bojan zato jer su se vec nakon pola godine stajanja na zraku poceli leci parcovi i doslovno su virili iz rupa na limu.Automobil je bio u punom cvatu vise puta tocnije svakog proljeca,poslije svake zime kad je pocela zeleniti trava tako je i on pupao.
Nije vozen zato jer nije mogao upaliti iz razloga jer su parcovi odnjeli akumulator,kroz malene rupice na limariji.
Auto nikad nije lupan niti je izivljavano na njemu,osim sto ga je moja baba okrenula dva tri puta na krov posto je micala parcova koji je virio iz ventilacije i popravljala sminku i periku na retrovizoru koji se nalazi negdje ispod sica.
Motor je tvornicko stanje prva ugradnja ali iz 5 Yuga!!!
Za sva pitanja uvijek sam vam na raspolaganju.