Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: HTC vs IPHONE  (Posjeta: 13657 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline B.E.R.O.

• Forumski Ginekolog
  • Tržnica : (+13)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Ja ne patim od ludila,ja uzivam u njemu!!!!!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Žoope SPEEDFIGHTeR
Odg: HTC vs IPHONE
« Odgovori #20 : 27 Prosinac, 2011, 01:17:06 »
Da vam velim nekaj iphone nebi došao toliko novaca koliko dođe da ne valja,on je 2x skuplji od tih mobitela koji vi tu nabrajate,po tom nemamo o čemu razgovarat,ja odkad sam kupio iphone uopće nisam više ni na kompu,rijetko kada uvijek na njemu...frend iz razreda mi ima xpiriu neku neznam koju,jbt to je smeće spram iphonea,ja nekužim kakav htc kakva xpiria ili kak se vec zove,cijena sve govori,možda sam ukrivu neznam
Jesi!!!!
 :P :P :toothy10: :toothy10:
Nek se zna da na ovom forumu njegujemo zdravu mušku seksualnost ...!!!

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #21 : 27 Prosinac, 2011, 01:19:49 »
Da vam velim nekaj iphone nebi došao toliko novaca koliko dođe da ne valja,on je 2x skuplji od tih mobitela koji vi tu nabrajate,po tom nemamo o čemu razgovarat,ja odkad sam kupio iphone uopće nisam više ni na kompu,rijetko kada uvijek na njemu...frend iz razreda mi ima xpiriu neku neznam koju,jbt to je smeće spram iphonea,ja nekužim kakav htc kakva xpiria ili kak se vec zove,cijena sve govori,možda sam ukrivu neznam

a lazes!?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
Odg: Re: ispravnost el oka HTC vs IPHONE
« Odgovori #22 : 27 Prosinac, 2011, 01:22:26 »
Xperia ima masu modela, a ne samo socijale koju većina kupuje, a mobovi zapravo stari već pun k vremena dok kod nas dodju na 1000 kn ::)::)::)::)::)::)::)::):-X:-[

Sent from my SK17i using Tapatalk
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
Odg: Re: Odg: HTC vs IPHONE
« Odgovori #23 : 27 Prosinac, 2011, 01:30:31 »
Xperia mini pro sk17i . Puuno bolji mob od ifona...
Inače evo cijeli dan cackam po wifiju. Slušao 3 sata muziku na max glasnoci i igrao se 10ak minuta s stroboskopom (bljeskalica) uu kafiću hhh .
Pričao nekih pola sata ili malo više i ono 20ak poruka.. Trenutno mi ima 58% baterije...
Root čuda radi hehe, inače takt proca je 1ghz, ali se pri po potrebi spuusta koliko mu treba da bi radio sve max brzinom

muziku ne slusan,al zato dnevno saljen  izmedu 100 i 200 poruka jer su mi svi s kojima svakodnevno kontaktiran na kiku viberu ili whatsappu..a i imessage nije za bacit
poziva priko po sata dnevno, i obavljan kompletni internet s njin,znaci fejssbuk,forum dnevne novine i ostalo.. i taman mi navecer baterija ode na 10-20 posto..i velika je razlika u potrosnji baterije ako se koristi wifi ili mobilni paket..

Offline n0n4m3

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • 097 733 2211
  • Moj Skuter: Sp180 , Ice180
« Odgovori #24 : 27 Prosinac, 2011, 01:46:09 »
ma 4vorka e nemoze mjerit s xperiom mini .. bar meni .. pa pogledaj samo ekran i rezoluciju .. koja razlika ..

Offline ivan_speedy

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: zagreb
  • Moj Skuter: Peugeot Speedfight 2
  • Moja Kaciga: Held
  • MojSetup: 7,5gr rolice,žuti federi kvačila
  • MojSpuh: LeoVince GP
« Odgovori #25 : 27 Prosinac, 2011, 01:47:52 »
Šta očeš reč da je xp mini bolja od četvorke  :toothy12:

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
« Odgovori #26 : 27 Prosinac, 2011, 01:54:58 »
ma 4vorka e nemoze mjerit s xperiom mini .. bar meni .. pa pogledaj samo ekran i rezoluciju .. koja razlika ..

neznan,usporedjiva san ga s xperia x3 neki dan i bolji mi je iphone..nisan kompetentan za usporedit sve modele na trzistu jer se na bavin tin poslon,al ono sta sna reka za htc wildfire 3gs i galaxy s stojin iza toga

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
Odg: Re: HTC vs IPHONE
« Odgovori #27 : 27 Prosinac, 2011, 01:59:22 »
Iphon po meni nije ni do koljena ovome,a i dosta drgih, em je puno lakši za korištenje,a naročito ima pun k mogućnosti i programa? A sve  ih besplatno možeš nabaviti

Offline ivan_speedy

• maxi forumaš
  • Banned!
« Odgovori #28 : 27 Prosinac, 2011, 02:02:06 »
Izgleda da ti nikad nisi imao ajfon u ruci  :dontknow:

Offline n0n4m3

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • 097 733 2211
  • Moj Skuter: Sp180 , Ice180
« Odgovori #29 : 27 Prosinac, 2011, 02:04:11 »
ma iphone 4 + jailbrejk i to je to .. nema mu ravnog .. imas sve programe besplatno .. rezolucija , ekran , touch .. nebo i zemlja za razliku od drugih ..

Offline ivan_speedy

• maxi forumaš
  • Banned!
« Odgovori #30 : 27 Prosinac, 2011, 02:08:56 »
Meni buraz ima taj jailbrejk tak da si kod njega skinem neku igricu i onda njemu trošim bateriju,na svom imam instalirano fejs,msn,fejs messenger,viber,skype wifi,24 sata i to je to to samo koristim na svom i uz to još safari,danas napunio mob cijeli dan na njemu pojelo mi 40 % baterije,od 12 h sam na njemu do evo sad..

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #31 : 27 Prosinac, 2011, 02:50:11 »
neznan za tebe alfa al meni mobitel ne sluzi da bi lijecia seksualne frustracije pa da moran uzet htc :icon_biggrin:

Ja sam zadnji covjek na svijetu koji mobitelom lijeci bilo kakve frustracije. Pa pogledaj koji mobitel koristim  :toothy12:

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #32 : 27 Prosinac, 2011, 03:35:18 »
KAEEE TURCIIIIIIIII?!!!?!??!

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #33 : 27 Prosinac, 2011, 07:19:37 »
Izgleda da ti nikad nisi imao ajfon u ruci  :dontknow:
ma da stvarno.... zalim buraza kad je pljunuo kilu eura za to...
imao, nije mi se svidio...
e sam da nebi ispalo da svoje hvalim, jer nije ni moj nesto bajno... nemojte usporedjivati socijalnu xpeeriu sa iphoneom... nadji mu konkurenciju po cijeni pa vidi koji je bolji... nebitno o marci i modelu...
prije su mi nokie bile najbolje po tom pitanju, ali u zadnjih par god je po meni SE najbolji mob za ulozenu lovu

Offline stipe

• Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 250
  • Moja Kaciga: Nolan N85
  • MojSpuh: 4road
« Odgovori #34 : 27 Prosinac, 2011, 07:21:54 »
u kratko, ako se zelis kurciti sa mobitelom, uzmi iphone...

ako zelis pravi uredjaj, koji ima sve, uzmi android...

Offline Deny

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #35 : 27 Prosinac, 2011, 09:13:57 »
imam iphone 4 i galaxy s i mogu vam rec da mi se bolje pokazao galaxy osim sto je ajfon kvalietnije izradjen a inace sve ostalo bod samsungu  :icon_thumright:
ride it your way !

da imam pare odma bi ga uz'o !

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #36 : 27 Prosinac, 2011, 11:43:08 »
nakon dve godine koristenja 3GS-a, ne bi ga mijenjao za nikakav mrtvi android mobitel pa niti najnoviji...

kad budete imali neke kvalitetne dokaze zasto bi android trebao bit bolji, koje jos nisam cuo...onda cu se slozit, ovako nije nista bolji od ios-a...neka rjesenja su na jednom bolja, neka na drugom...ja i dalje imam s jailbreakom sve sto trebam na prastarom 3GS-u, od navigacije do facebooka...a ios mi je puno bolje sjeo nego HTC meni ili android, i puno je jednostavniji za koristenje i to mi je na prvu dovoljno, a ostalo sve imam

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #37 : 27 Prosinac, 2011, 11:45:11 »
samsung je malo se presao za neke modele, vidjeti cete kad dodje ICS a , oni ih ne budu mogli koristiti bas  :toothy12:

ma gle... svaki mob rootas i imas zvijer, ovisno koliko si dobar mob uzeo... frend ima galaxy 3 i radi mu na 1.3ghz vec 5 mjeseci, moj ide recimo do 2.4 stabilno... tako da i sa slabijim mobovima se da posteno zezati..
ukratko android ima puuuno vise mogucnosti.. i mjesta za daljni razvoj

luka,stvar je navike, meni ios nije bas bio legao, a tek sam prije par dana uzeo android i stopio se odmah  :dontknow:

Offline lb23211

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Pakoštane
  • Moj Skuter: sp :p
  • Moja Kaciga: 661 FF
« Odgovori #38 : 27 Prosinac, 2011, 11:49:39 »
ima san 3g 8gb i 3gs 16gb, nisu bili losi, naavno s jailbreakom i unlockom, pa san ima i 4 32gb i naspram galaxya sto ima frend je nula, je da imaju bolji touch, i taj svoj specificni iOS, ali je taj iOS napravljen tako snobovski za ne virovat, za sve zivo ti triba iTunes, nedo bog da ga ukopcas u neki drugi komp, dok je android user friendly, plug'n'play za sve, app ima dosta ali ga zato android pocinje lagano gaziti....

ewo usporedba oba uredaja pa se sam odluci

http://versusio.com/en/apple-iphone-3gs-8gb-vs-htc-wildfire-s

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #39 : 27 Prosinac, 2011, 11:53:27 »
samsung je malo se presao za neke modele, vidjeti cete kad dodje ICS a , oni ih ne budu mogli koristiti bas  :toothy12:

ma gle... svaki mob rootas i imas zvijer, ovisno koliko si dobar mob uzeo... frend ima galaxy 3 i radi mu na 1.3ghz vec 5 mjeseci, moj ide recimo do 2.4 stabilno... tako da i sa slabijim mobovima se da posteno zezati..
ukratko android ima puuuno vise mogucnosti.. i mjesta za daljni razvoj

luka,stvar je navike, meni ios nije bas bio legao, a tek sam prije par dana uzeo android i stopio se odmah  :dontknow:

kuzim ja to, tako je meni ios bolje legao...

ali svatko tu spominje svasta, android rootas, a iphone nemas potrebe jer ionako sve radi odlicno
sto god ostalo netko spomene, bluetooth, aplikacije koje se placaju, ovo ono...to sve i ja imam sa jailbreakom...tako da na kraju krajeva ostaje prica koji mobitel je kome kako legao, jer u principu karakteristikama su svi tu negdje

jedino sto je istina, je da vecina onih koji imaju iphone ga koriste za k**ra*...samo da se vidi da imaju iphone, a ne znaju ni kako napisat poruku...ja nisam jedan od takvih i drago mi je da nisam, ali iphone je po meni jedan kvalitetan mob u globalu, a apple (bar dok je steve jobs bio ziv) je diktirao kako ce i sta bit