Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Anketa

Dal posjedujete m5 glavnu diznu za phbg dellorto?

Da!
10 (58.8%)
Ne!
2 (11.8%)
Jel to kao u 17,5 phva?
0 (0%)
Jel se to jede?
5 (29.4%)

Ukupno Glasova: 17

Glasanje završeno: 15 Prosinac, 2011, 21:15:52

Autor Tema: m5 dizne, jako rijetke u RH?  (Posjeta: 1513 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Spol: Muški
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
m5 dizne, jako rijetke u RH?
« : 27 Studeni, 2011, 21:15:52 »
stavio sam u oglasnik temu da trazim dizne m5 za dell 19 phbg, i javio mi se jedan covjek dao mu ja adresu i sve dogovrili cijenu da posalje i evo nakon visae dana... nista, takodjer se javio na oglas da covjek prodava m5 dizne i dogovorim i to 120kn za 7-8 dizni i evo jos uvijek nista.

sad mene zanima dal su stvarno tako dragocijene? zadovolio bi se i sa 68 diznom ali da je m5 navoj, prosirit cu je ja lako na 80-85.. ne mogu prezalit sto sam prodao svoj set.  :angry7:

Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Nexus 250
Odg: m5 dizne, jako rijetke u RH?
« Odgovori #1 : 27 Studeni, 2011, 21:19:12 »
stavio sam u oglasnik temu da trazim dizne m5 za dell 19 phbg, i javio mi se jedan covjek dao mu ja adresu i sve dogovrili cijenu da posalje i evo nakon visae dana... nista, takodjer se javio na oglas da covjek prodava m5 dizne i dogovorim i to 120kn za 7-8 dizni i evo jos uvijek nista.

sad mene zanima dal su stvarno tako dragocijene? zadovolio bi se i sa 68 diznom ali da je m5 navoj, prosirit cu je ja lako na 80-85.. ne mogu prezalit sto sam prodao svoj set.  :angry7:

http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=159&Itemid=142

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #2 : 27 Studeni, 2011, 21:24:09 »
samo polovno  :icon_thumright:
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #3 : 27 Studeni, 2011, 21:25:14 »
samo polovno  :icon_thumright:
Pa nastavi trazit onda ::)

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
« Odgovori #4 : 27 Studeni, 2011, 21:28:25 »

Drug, ja sam ti ih bio nudio za tolko kolko sam ih ja bio platio sa webshoopa, nove ne koristene set dizni od 78 do 103 i platis si postu

i ti mi na to odgovoris dal bi mi popola postarinu?? vi bi najradje kupili za badave sve , za NULA KUNA. i ja bih to isto tako al ako ti treba i nemas di kupiti, moras kupiti kolko kostaju i jebaj ga...sve bi za djabe, a po komadu dizne kostaju 15-20kn...

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #5 : 27 Studeni, 2011, 21:34:49 »
dobro je dok su tako jeftine.. kod mene su i skuplje, vecinom ih i nema ili samo neke...
ja imam m5 dizni sigurno 15ak komada, ali ih nemam u planu prodavati
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline cameosb

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-5)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #6 : 27 Studeni, 2011, 21:50:17 »
sta god radio nemoj prosirivat diznu, vjeruj mi

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #7 : 27 Studeni, 2011, 21:52:07 »
sta god radio nemoj prosirivat diznu, vjeruj mi
slazem se, jer nikad se nemoze prosiriti kako treba...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
« Odgovori #8 : 28 Studeni, 2011, 01:01:49 »
imam ti ja 75-85 ne znam točno brojeve tu negdje ,
evo našarafim svaku u frgu malo da ne budu prenove

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #9 : 28 Studeni, 2011, 10:27:40 »
Drug, ja sam ti ih bio nudio za tolko kolko sam ih ja bio platio sa webshoopa, nove ne koristene set dizni od 78 do 103 i platis si postu

i ti mi na to odgovoris dal bi mi popola postarinu?? vi bi najradje kupili za badave sve , za NULA KUNA. i ja bih to isto tako al ako ti treba i nemas di kupiti, moras kupiti kolko kostaju i jebaj ga...sve bi za djabe, a po komadu dizne kostaju 15-20kn...

vis ja se ne sjecam da sam to rekao, nemoj se srdit ocito je je to bio cigan u meni  :laughing7:

a i da jesam, mogo si poslat da nemoze i podic mi cijenu jos k tome i jab opet rekao da cu ih kupit.  :dontknow:

ovako mi stojio devetneska na stolu u sobi jer nema dizne, budale mi bile ukrale karburator cijeli sa gljivom i kad su mi ga vratili nije bilo dizne, ona podloska je bila ispod klipica kao da drzi feder i sajlu a klipic od 20,5 karba, sva sreca pa sam nasao drugi devetnaest za dijelove al opet bez dizne.  :angry7:

@vktr ak ne pise tuning necu ni uzet  :glasses9:

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #10 : 28 Studeni, 2011, 14:20:14 »
ja ne vidim u cemu je prolem ja sam imal sve dizne od 70 do 140 u koferu koji sam platio nekih 200kn
i sta ne vidim u cemu je problem i skrtost
kupis karb za 700kn i narucis si dizne uzto za 100kn dodatnih i samo stelas bez muke

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
« Odgovori #11 : 28 Studeni, 2011, 20:01:11 »
vis ja se ne sjecam da sam to rekao, nemoj se srdit ocito je je to bio cigan u meni  :laughing7:

a i da jesam, mogo si poslat da nemoze i podic mi cijenu jos k tome i jab opet rekao da cu ih kupit.  :dontknow:

ovako mi stojio devetneska na stolu u sobi jer nema dizne, budale mi bile ukrale karburator cijeli sa gljivom i kad su mi ga vratili nije bilo dizne, ona podloska je bila ispod klipica kao da drzi feder i sajlu a klipic od 20,5 karba, sva sreca pa sam nasao drugi devetnaest za dijelove al opet bez dizne.  :angry7:

@vktr ak ne pise tuning necu ni uzet  :glasses9:

slao sam ti bio inbox , odgovorio ti na poruku al ti je box bio pun!

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #12 : 29 Studeni, 2011, 02:20:00 »
slao sam ti bio inbox , odgovorio ti na poruku al ti je box bio pun!
moguce da mi je ogranicen inbox na neki minimum pa da se napunio. ajd posaljem ti poruku na inbox da se dog.