1- antifriz obicni imas na inama kupit vec gotovi zamjesani koji drzi do -30 stupneva...ja kupim takav na omw zelene je boje 28 kn litra...i na bocici imas oznaceno do koliko da naspes...
2- pa trebo bi ako nista nije mjenjano napraviti neki manji servis...recimo karike, rolice, remen, klizace, filter zraka, svjecica...i to je vise manje to...
karike oko 100 kn mislim da su
remen 150 kn
rolice i klizaci nekih 100 kn
filter zraka 50 -80 kn...zavisi oces obicni ili malossi red sponge...moja preporuka je red sponge uzet
svjecica ngk br9hs...ja je stavljam na svaki skuter koji sam dosad imo i odlicno mi se pokaza...br9hs ti je bas oznaka za tvoj skut jer ide kratki navoj...tako da samo trazi ngk br9hs...ona ti je oko 30-35 kn
3- ja odkako radim s motorima sipam motul scooter expert- polusintetika odlicno ulje nikad porblema to ti je moja preporuka
cijena kod mene u tokicu je 75 kn litra
4- gume po meni sava mc29 sporti...meni su te gume pre jebene....ali nisu bas nesto po morkom putu...ali ja nevozim kada je mokro pa me to nebrine...a imas i ostalih guma koje su se pokazale dobro poput mischelin pilot itd...ako nevozis po mokrom ja bi uzeo savu jer cjena je ok a guma je stvarno dobra...