Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
do koliko se moze siriti 150 i 180 cyl da se ne dodje do kanala, znaci promjer koji je max do koga se bez brige moze ici
na veci klip, zato i pitam, trebao bi siriti pa neku kosuljicu, vjerojatno nikasil
jeli zna iko moze li se 125ac busit na promjer od 150ac?i reka mi je otac da bošnjak u splitu stavlja keramiku na cilindar a to je valjda nikasil,al da to salje u zagreb bilo se govorilo da to nema u nas za radit pa sad ima ili nema?
Moglo bi se ali stavljanje nikasila je skupo i treba se dobro napraviti, provjeri dali je u Splitu netko to počeo raditi.
sa 66 bi bio po obujmu kao sp negdje?nezz koliki je hod i promjer napamet
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
125 52x55150 52x60,6180 52x65,6naravno ovo prvo su ''modeli'' skutera, a ne tocne kubikaze
i šta si dobio s time?dok uzmeš klip - ubaciš piksnu u cilindar i izdrkaš s kanalima dođeš na isto ko da si uzeo polovan 172 u dobrom stanju. em još moraš i glavu uzeti. po meni jedino isplativo je ići na 68mm klip na sp180 cilindru ali i to je upitno kad se serijski da dobro napraviti.
Nisu ga nikasilirali u Novom Sadu,et čisto da znaš! Mislim da je kolega rekao da u Sloveniji to rade,a on je do tog Slovenca došao preko dečka iz Novog Sada! Čisto da se zna,u bivšoj Yugi jedino slovenci to delaju!