Evo jucer parkirao iza neke zene i idem po kruh.. Cura ostala u autu i taman izlazim iz pekare kada neka baba u peugeot 206 ide u rikverc kao da me nema i direkt u mene se zabije.. Wtf ja dotrcim do nje kad ona otvori prozor nije ni izasla iz auta veli nije tvom autu nista i kaze to je samo štosdenfer... Ja velim kako znate da je samo štosdenfer kada sjedite u autu.. Ide ona van i malo mi smotan lim od prije a i ona ga je jos gurnula malo :d i sada ja njoj kazem da mi je razbila blatobran ona kaze da nezna jel ona to da je ja pustim pa ce ona ic po muza
ja velim neidete vi nikuda nego zovemo policiju.. Cim sam ja rekal da cemo zvat policiju baba gotova
kaze samo ne policiju samo ne policiju
Aj dobro i ja kazem sta sada blatobran mi je razbijen ona kaze mislim da ja to nisam napravila..
I kaze sada cu ja vidit jesam ja to mogla razbit.. Sjedne glupaca u svoj auto i opet se zabije u moj auto Ja gledam koji k**ra*.. I ostavi auto zabijen u moj i kaze vidis da ja to nisam mogla Ja gledam koji joj je k**ra* i pitam je jel normalna..
Nis ja kazem popravak je sada sigurno 200-300kn mada nije nista jer mi je to vec bilo od prije samo je ona malo popravila
.. I baba kaze da nece dat novce ja opet uzmem u auto mobitel i sad cu zvat policiju.. Ona jadna samo kaj se ni rasplakala da nema novac da nemoj policiju.. Ja je posaljem u pm i kazem da se goni u k**ra* sjednem u auto i prodem