motorje 3mjeseca isprobavan, gumice sam stavio ali nije bilo iskre, probane su 3 bobin i cdi-a
drugi ecu, injektori, ne znam ni ja vise sta nije, na kraju je ispalo da su namotaji sjebani totalno, instalacija brikana ono kao dijete iz osnovne
dan danas nije upalio i dao sam ga dzaba
moja je greska sto sam uzeo ditecha, ali sam se nadao da ces mi reci tocan kvar i da cu ulozit i popravit to
sto se tice runnera, motor je zaribao i stavljen drugi cilindar u super stanju, kao i klip s karikama
motor je palio samo vodena nije vrtila, dobro sam te uputio sta tocno ne valja
sta je to molim te s karburatorom lose?? model piaggio, da je, ali je ispravan, smijesan si
a za radilicu pricaj nekom drugom jer sam ja malo malo provjeravao luft posto je imala dosta km na sebi i nije bilo ni mm
zvao sam te nekoliko puta da mi kazes sta ne valja i da nije problem da cu popravit samo da znam, ali ne, motor je kao ispravan
da ne spominjem da je tebi bilo TESKO promijenit te gumice samo da on upali, ajd ne pricaj mi price, kao ostao je preko noci i vise nije palio, kapa benzin iz casice, da ne spominjem da si onda rekao da nije zbog gumica nego si sjekao kabal lulice i to silikonski
tako da me nemoj pravit budalom jer cu popizdit i napravit cu nepotrebno sranje
prvom prilikom za osijek idem u čepin i pa ces objasnit uzivo i priznat sta je bilo s motorom, jebe mi se za pare sto sam spusio, ali ces se za ubuduce naucit