Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Doživija sam i preživija prometnu nesreču  (Posjeta: 5929 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
Odg: Doživija sam i preživija prometnu nesreču
« Odgovori #40 : 12 Ožujak, 2008, 22:07:53 »
HAHAAH isto takvu sam ja imo nesreću u njen lijevi branik isto oduzimanje prednosti još je iza mene bio frend i bez kaciga smo bili udar od 50 km/h pokušao izbjeć prvo dodavanjem gasa pa onda kočenjem hehe skuter ništa nisam diro osim što sam ugasio žmigavac jer je bio uključen nadesno a imo sam namjeru pravo ić to sam od siline udara rukom uključio, policiju pozvo došla i prvo su pitali nekoliko puta prije izjave tj bili dosadni a ja u šoku da idem prvo u bolnicu i tamsam i ošo pa se vratio i dao izvještaj, jednom sam reko da sam imo kacigu drugom da ne a kacigu izvadio kad sam dokumente vadio znači vozačku i prometnu tak da na slici imala kaciga i kaznu nisam nikakvu dobio s tim da je zakon BiH drugačiji hvala bogu, nakon toga sam ošo u bolnicu i žalio se da me vrat boli i tražio ovratnik i svaki put u bolnicu kad sam išo žalio se da me glava boli da pijem tablete i tak mjesec dana a bile mi noge pogulite i ruke na osnovu toga sam dobio 4000kn odštete znači za svoje ozljede  :headbang: :headbang: kod nas ti nema dogovora drugog osim policije znam oko 10 slučajeva gdje tak ne zovu policiju i kao platit će pa onda na kraju te istera ispred kuće i moraš sve sam namirit
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline Cole#2

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Zadar je u srcu mome
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50 SP Race
« Odgovori #41 : 13 Ožujak, 2008, 12:02:26 »
evo ga moj je otac sada bio sa čovikom napiću sve je rješeno...

@Crazy Kuree - Ovo što si ti dobio za odštetu je ništa, da sam ja zvao policiju... To mi je rekla žena iz osiguranja, za nošenje ovratnika bi samo dobio 7000 kuna + noga, i glava što bi se žalio...

Nema veze...
Ljudi moji sve je dobro prošlo, ja sam dobro, motor će biti dobro i to je to...
Dolje Droga, Živili ?evapi!!!!

Offline Dino

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: mc2
  • MojSpuh: sc08
« Odgovori #42 : 13 Ožujak, 2008, 15:31:11 »
Cole,neću da vidim svog runnera u tvom avataru,jer koliko san skužia svi skuteri koji se nađu u tvom avataru imaju sudar  :laughing7: :laughing7:

Offline Cole#2

• forumski skuteraš
  • Zadar je u srcu mome
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50 SP Race
« Odgovori #43 : 13 Ožujak, 2008, 17:33:58 »
A viruj mi ne želim nikome da se ovo dogodi... ljudi samo vozite polako ko je skinuo retrovizore neka ih vrati i neka vam oči idu non-stop livo desno i pazite gledajte i polako vozite.. i što je najvažnije NOSITE KACIGU
Dolje Droga, Živili ?evapi!!!!

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #44 : 15 Ožujak, 2008, 00:41:30 »
a bosna je bosna da me vlak udario i da nisam kriv LOL opet bi dobio isto, a sličnu je imo nesreću drug u hr i dobio valjda 15000kn odštetu a u skutera samo vile smoto
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije