Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
Tko govori da je bijelo tesko odrzavati usro se do grla dabog da...Nije istina,znam jer sam imao bijeli motor najgora boja za odrzavat je crna iako to nisu boje to su baze za ostale boje! Bijela boja je cak dosta zahvalna za odrzavanje,nisu to gace bijele kad prdnete pa da ostane zuto na njima.... Undertail u bijelo,ja ga imam isto i ne prlja se tolko imam i crni vise se vidi na njemu.Posto unam kako odrzavas motor neces imati problema sa bijelom!!!!
Citat: sladjan94 - 21 Siječanj, 2013, 23:24:19Ljudi moji samo ne znam kako nadjete samo toliko mana ovako lijepom skuteru pa to je ne moguce!Pa sta bi rekli za vase ako ovaj 100 nekih kako da kazem greski odnosno mana!Pusti ti to sa distancom je on ljepsi Citat: sladjan94 - 21 Siječanj, 2013, 23:49:55Nego da te pitam koliko te izaslo lakiranje tih maski okolo ne tih dole gdje stoje noge vec samo okolo ovi oklopi?Tj svih tih plavih maski bez bijelih?Na to ti pitanje nemogu odgovoriti...Znam samo da me materijal za cijeli skuter kosto oko 500kn...A sto se tice farbanja stari ih je odfuro na lakiranje i nece mi rec kolko je platio nego se samo smije..
Ljudi moji samo ne znam kako nadjete samo toliko mana ovako lijepom skuteru pa to je ne moguce!Pa sta bi rekli za vase ako ovaj 100 nekih kako da kazem greski odnosno mana!Pusti ti to sa distancom je on ljepsi
Nego da te pitam koliko te izaslo lakiranje tih maski okolo ne tih dole gdje stoje noge vec samo okolo ovi oklopi?Tj svih tih plavih maski bez bijelih?
Citat: B.E.R.O. - 22 Siječanj, 2013, 02:04:13Tko govori da je bijelo tesko odrzavati usro se do grla dabog da...Nije istina,znam jer sam imao bijeli motor najgora boja za odrzavat je crna iako to nisu boje to su baze za ostale boje! Bijela boja je cak dosta zahvalna za odrzavanje,nisu to gace bijele kad prdnete pa da ostane zuto na njima.... Undertail u bijelo,ja ga imam isto i ne prlja se tolko imam i crni vise se vidi na njemu.Posto unam kako odrzavas motor neces imati problema sa bijelom!!!! B.E.R.O care svaka ti dala, ipak si ti forumski ginekolog pa znas sta je ljepota Mislim da sam se sad odlucio, undertail ide u bijelo...
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
OHOHO, ljepa naljepnica nego reci imas jos koju ?
Mrzice odlicno!!!! Kad je vec nabudjen nek su tu i mrezice!!! ... Bog te koja reklama,jel dobijes sta para za to!?
lijepo izgleda motor
Peza kao zgewindani Lamborgini