Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: 2mario2 - 09 Prosinac, 2012, 16:01:08super je boja... a za podnice neki vele da ih je lakše održavat nego crne... sad kolko ta priča drži vodu Hvalaa Samo da napomenem, ova bijela je specijalna boja s kojom se inace farba unutrasnjost aviona, tako da ju mozes prat, ribat i nebude se sigurno oljustila...
super je boja... a za podnice neki vele da ih je lakše održavat nego crne... sad kolko ta priča drži vodu
Citat: Macak sf - 09 Prosinac, 2012, 17:04:40Citat: 2mario2 - 09 Prosinac, 2012, 16:01:08super je boja... a za podnice neki vele da ih je lakše održavat nego crne... sad kolko ta priča drži vodu Hvalaa Samo da napomenem, ova bijela je specijalna boja s kojom se inace farba unutrasnjost aviona, tako da ju mozes prat, ribat i nebude se sigurno oljustila...gdje si to nabavio ak se smije znat??? jel skupa boja??? dao si meni volje sad da i ja svoje pofarbam odmah kad budem i skut lakiral...
Sexy su sad plastike...Ali ove bijele podnice ce ti bit tesko za održavat...Stavi metalne podnice na njih dolje
Citat: ivan_speedy - 09 Prosinac, 2012, 17:13:33Sexy su sad plastike...Ali ove bijele podnice ce ti bit tesko za održavat...Stavi metalne podnice na njih dolje Pa alu podnice su vec bile gore i naravno opet idu gore... Vrati se koju stranicu nazad pa ces ih vidjeti, al ti si ocito bio tolko inspiriran yasuniem da alu podnice nisi ni primjetio...
Predobar je Samo ovaj sivi deo sedista presvuci u belo i bice za 10.
Super boja. Far je bas fora! Jel dobro osvjetljuje? Utege koji su na volanu ti je netko radio ili si ih kupil negdje? Nabaci i neki sportski zadnji amortizer