Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ne gledam previse cijene vxr.a al sve ove sta vidim za manje para su neki sumnjivi, prefarbani, ili im fali nesto ili se vidi da su baje, sve one najbolje ili pristojne sta sam vidio su kostali oko 2 some eura
i koih 200 000 km majketi ako sat na vxr ide do 99 999?? j#bote samo proseri neki od tebe.
ma nije to istina dobro ocuvan vxr se moze naci za 10-11000 max 12000 kuna, godina 2003-2005 (stariji model) a za 2000 eura moze se naci vxr 2006-2007 godina...zavisi sto ti prijatelj zeli, ako zeli imat skuter koji je jeftin za odrzavanje onda nek uzme vxra, a ako zeli imat skuter koji je malo agresivniji od vxra i za gust, onda neka uzeme 180 sp
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
veci neg na sru2 banalne stvari na kojem imas trosak od 1000kn skoromembrana i vodena, za te novce na sru napravis full generalku al na 40tkm tek
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
za 10000 kn dobrog vxr-a nije lako nac....vx-a 125 bez problema nades odlicnog....
jos ako preskoci zupcasti kao meni mozes kupit komplet sr-a za taj trosak bb ac , neces pozalit