da deniju i vedranu odgovorim na njihove o tim lesinarima
gle zaboli me ona stvar tko je on, imam i ja jake veze, ako me raspizdi, nije problem uciniti par poziva, vjeruj mi , na kraj pameti mu nebi bilo reci jednu glupost
a dalje, inace , puno frendova mi je u policiji, i s dosta murjaka sam super, inace ih postujem, ali postoji gamad, i u prometnoj, a narocito u interventnoj
zaustavili su me pred 2 godine u 11 mjesecu kad je bila neka akcija na alkohol i opojna sredstva(zaustavljali svako auto)
prvo, zaustavio me naglo na sred ceste, ja uredno stao, rekao da ugasim auto, ja ugasio, rekao da izadjem i napravio pretres mene i 3 frenda sa mnom, pregledali onako po autu( golf2 gtd,inace za polje auto), ok, zovne me k kombiju, ja dodjem i pusem, pokaze 0.0, i kao pita jesan voljan dat slinu za test na opojna sredstva, kazem ja nema problema , ok, i kao rece da ce trajati oko 20 minuta, ja ga pitam mogu li auto maknuti sa trake i ugasiti svijetla, tu pocinju sranja, i sere njih par murjaka stalno ( imao malo duzu kosu, i kako sam dosao s posla prije sat vremena, krvave oci, inace mi tako pri naporu cijeli dan budu) i ok, ja jedem g#vn# i oni mi kazu da ne serem , da auto stoji tu, pretres nekakvi napravili, frendovima kazu i nekima okolo, kao ja odgovaram nekom opisu drogerasa, i da sumnjaju da imam neka sranja, bla bla, neznam tocno sve
i napokon to zavrsi s testiranjem i kao od 5 skupina pozitivan na lijekove, (govorim mu da sam prije 3 dana prestao piti antibiotike radi upale zuba, vjerojatno je to) on mi sere da sam kriminalac, ovo ono, i ide me utrpat u kombi njih par.. ja im kazem da me ne diraju, da idemo na vadjenje krvi i urina, da ja ima zakonsko pravo na to, jer sam rekao da ne priznajem ovo..
opet neka sranja i prijetnje, ok, progutam to, pred 200 ljudi me utrpaju kao zadnjeg klosara u maricu i vode me u hitnu, tamo 1.5 sati ispunjao neke psihotesteve, vadjenje krvi, urina, tlak, ovo ono, i cijelo vrijeme neki k**ra* me prave ludim i ismijavaju, pitaju dezurnog kao koji je spoj benzodiazepan na koji sam pozitivan, i lik im kaze da je to u antibioticima i lijekovima za spavanje ...
opet neki k**ra* seru, i napokon me puste iz ordinacije, i ja kulturno zamolim svoje dokumente i vozacku, te da me vrate odakle su me doveli, pocnu opet pametovanja da sam ja glup da ne serem i pravim se pametan pred njima, ok, ja im kazem, ako ne poznajete propise, sto ocito je istina, zovnite nadredjenog pa pitajte, i opet sranja i stvarno lik nazove, nadredjeni nema pojma na prvu, ali saceka i kao provjeri i kaze da je tako, vrate mi to, vrate me opet nazad, pun k**ra* ljudi okolo, pocele price svakakve, i ja popizdio, i usao u kafic, popio kolu, vec se zatvaralo lagano, i ja se okrenem i da cu nazad, kad ovi opet zaustavljaju, ja im samo otvorio prozor i kao stajem, lik kaze, zar opet ti jbt, ajde leti doma..
trpio sam tada, ali rekao sam nikad vise, ako su oni g#vn#, biti cu i ja g#vn%..
ako su normalni, normalan cu biti i ja....