Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: prijetnje od sluzbenih osoba maloljetniku??  (Posjeta: 5764 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline B.E.R.O.

• Forumski Ginekolog
  • Tržnica : (+13)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Ja ne patim od ludila,ja uzivam u njemu!!!!!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Žoope SPEEDFIGHTeR
Odg: prijetnje od sluzbenih osoba maloljetniku??
« Odgovori #20 : 19 Rujan, 2011, 22:38:48 »
g#vn# KOJA NIKAD NISU NIKOME NISTA KORISNO NAPRAVILI!!!!
Meni je jedan opsovao mater i ja njemu,i da dobio sam i samar od njega...
Bilo je to kad sam imao 14 godina,rekli su mi sta cu raditi sa 18.
To je bilo zato sto sam bijezao od njih,ali neuspjesno uhvatili su me i zbog toga mi je kreten psovao i lupio samar.
Murjak je dobio otkaz kad su se oni masovni otkazi dijelili i par godina kasnije susreo sam ga na ulici bio je to ugodan susret!!!!
 ;D ;D
Nek se zna da na ovom forumu njegujemo zdravu mušku seksualnost ...!!!

Offline Zokaaa

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski biciklist
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orahovica
  • Moj Skuter: Batina BT49QT-12
  • Moja Kaciga: Okrugla
  • MojSetup: 80cc
  • MojSpuh: Protočni DIY
« Odgovori #21 : 19 Rujan, 2011, 22:40:03 »
Ma decki, pogledajte gdje živimo i onda razmislite dali cete moci pravdu istjerati.
Kod nas u policiju su dosli zadnji šupci koji nisu mogli ništa drugo završiti i sad glume glavne frajere. Al doc ce i njima jednom sve to na naplatu.

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #22 : 19 Rujan, 2011, 23:19:58 »
a zbog čega je buraza zaustavil il zapisival?jel bil u prekršaju?
jel ga privel il je samo zapisival podatke?
ak te neprivedu u postaju nemoraju zvat nikog,ni oni ni ti.
prijavit isto moru to tvoji roditelji ak je buraz maloljetan,ne ti.

lovili su i mene u prekršajima i maloljetnog na motoru bez dozvole pa kaj,naletel sam na njih,stal sam pospominjal se kulturno i nikad ni jedan mi nije rekel ni jednu lošu riječ..kaj ja imam pizdit na jednog murjaka ak kršim zakon i on mi napiše kaznu?
većinom mi i oproste dok nije neki prekršaj velki jer fino priznam i znam da sam kriv.
takvi smo mi ljudi,uvijek nam je neko drugi kriv za naše greške a ne mi sami.

ak bude vrijeđanja kakvih još na bilo čiji račun bude lokot
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #23 : 20 Rujan, 2011, 00:11:21 »
da deniju i vedranu odgovorim na njihove o tim lesinarima
gle zaboli me ona stvar tko je on, imam i ja jake veze, ako me raspizdi, nije problem uciniti par poziva, vjeruj mi , na kraj pameti mu nebi bilo reci jednu glupost  :icon_thumright:
a dalje, inace , puno frendova mi je u policiji, i s dosta murjaka sam super, inace ih postujem, ali  postoji gamad, i u prometnoj, a narocito u interventnoj
zaustavili su me pred 2 godine u 11 mjesecu kad je bila neka akcija na alkohol i opojna sredstva(zaustavljali svako auto)
prvo, zaustavio me naglo na sred ceste, ja uredno stao, rekao da ugasim auto, ja ugasio, rekao da izadjem i napravio pretres mene i 3 frenda sa mnom, pregledali onako po autu( golf2 gtd,inace za polje auto), ok, zovne me k kombiju, ja dodjem i pusem, pokaze 0.0, i kao pita jesan voljan dat slinu za test na opojna sredstva, kazem ja nema problema , ok, i kao rece da ce trajati oko 20 minuta, ja ga pitam mogu li auto maknuti sa trake i ugasiti svijetla, tu pocinju sranja, i sere njih par murjaka stalno ( imao malo duzu kosu, i kako sam dosao s posla prije sat vremena, krvave oci, inace mi tako pri naporu cijeli dan budu) i ok, ja jedem g#vn# i oni mi kazu da ne serem , da auto stoji tu, pretres nekakvi napravili, frendovima kazu i nekima okolo, kao ja odgovaram nekom opisu drogerasa, i da sumnjaju da imam neka sranja, bla bla, neznam tocno sve
i napokon to zavrsi s testiranjem i kao od 5 skupina pozitivan na lijekove, (govorim mu da sam prije 3 dana prestao piti antibiotike radi upale zuba, vjerojatno je to) on mi sere da sam kriminalac, ovo ono,  i ide me utrpat u kombi njih par.. ja im kazem da me ne diraju, da idemo na vadjenje krvi i urina, da ja ima zakonsko pravo na to, jer sam rekao da ne priznajem ovo..
opet neka sranja i prijetnje, ok, progutam to, pred 200 ljudi me utrpaju kao zadnjeg klosara u maricu i vode me u hitnu, tamo 1.5 sati ispunjao neke psihotesteve, vadjenje krvi, urina, tlak, ovo ono, i cijelo vrijeme neki k**ra* me prave ludim i ismijavaju, pitaju dezurnog kao koji je spoj benzodiazepan na koji sam pozitivan, i lik im kaze da je to u antibioticima i lijekovima za spavanje ...
opet neki k**ra* seru, i napokon me puste iz ordinacije, i ja kulturno zamolim svoje dokumente i vozacku, te da me vrate odakle su me doveli, pocnu opet pametovanja da sam ja glup da ne serem i pravim se pametan pred njima, ok, ja im kazem, ako ne poznajete propise, sto ocito je istina, zovnite nadredjenog pa pitajte, i opet sranja i stvarno lik nazove, nadredjeni nema pojma na prvu, ali saceka i kao provjeri i kaze da je tako, vrate mi to, vrate me opet nazad, pun k**ra* ljudi okolo, pocele price svakakve, i ja popizdio, i usao u kafic, popio kolu, vec se zatvaralo lagano, i ja se okrenem i da cu nazad, kad ovi opet zaustavljaju, ja im samo otvorio prozor i kao stajem, lik kaze, zar opet ti jbt, ajde leti doma..
trpio sam tada, ali rekao sam nikad vise, ako su oni g#vn#, biti cu i ja g#vn%..
ako su normalni, normalan cu biti i ja....
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline ziloryder

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Baotian
  • Moja Kaciga: Ixs
  • MojSetup: 72cc, Malossi 5.1g,
« Odgovori #24 : 20 Rujan, 2011, 00:30:24 »
Ma nisu ni oni bogovi, ja sam ih uvjek postovao i nekako osjecao nekakvu sigurnost, postenje, nema toga vise  :dontknow: ... meni je bila ista situacija ko tvome bratu samo su mene strpali u auto i s rotacijom kroz grad odveli u stanicu, ocrnio sam se ispred poznanika mnogih ko najveceg lopova jbt... i od tad mi se promjenilo misljenje o njima
Ne brže od života!!

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #25 : 20 Rujan, 2011, 00:33:08 »
a jesi bio u prekrsaju, ako jesi, to je ok, ja recimo nisam bio pa su sranja radili  :toothy11:
a buraz je bice zvao kako bi se odma sredila kazna a murjak je to odmah rijesio na svoj nacin
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Loris Ri

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Rijeka---->Kostrena
  • Moj Skuter: Gilera vx 200
  • Moja Kaciga: Held robot,Suomy trek dog
  • MojSpuh: deak hexagonal
« Odgovori #26 : 20 Rujan, 2011, 00:51:14 »
ma kad vidite da je neki nadobudni,nadr*ani bolje sutite,nemoj se svadat s njim jer ces si jos vece sra*e napravit....
ja sam isto 2godine vozio bez vozacke,zaustavljali su me 5-6 puta(prometnjaci) i moras na finjaka sa njima,al nakon 2 godine me zaustavila interventna sa defenderom nisam bjezo nit pokuso,bila su trojica,jedan je bio nadr*an ova dvojica su se nesto zajebavala pricali kako su bjezali sa apn-ima,al ovaj treci je samo piso i smijo mi se u facu al jbg....
sad sam polzio,sve mi je po propisu i sad im sa zadovoljstvom stajem jer znam da mi ga mogu popu*it...
-------------------------------------------------
:::::::::::::::  Runner Club Croatia  :::::::::::::::::
::::::::>> http://runner-club.all-up.com/ <<:::::::
-------------------------------------------------

Offline Zokaaa

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski biciklist
  • *
  • Mjesto: Orahovica
  • Moj Skuter: Batina BT49QT-12
  • Moja Kaciga: Okrugla
  • MojSetup: 80cc
  • MojSpuh: Protočni DIY
« Odgovori #27 : 20 Rujan, 2011, 00:52:06 »
Situacija od prije pola godine.
Inace rolam cigarete, tj kupujem duhan na kiosku i rolam u rizle. Zaustavi me patrola ja sa cigarom u ustima, veli ti meni lik šta pušim jel to trava? ja njemu ne, to ti je duhan i pokazujem mu vrečicu. Na kraju pretres cijelog auta, alkotest hebanje mene u mozak i nakon sat vremena me puste. Sad zanimljiv dio, išao sam na posao, zakasnio sam sat i pol vremena, jer pol sata mi je trebalo do posla. Drugi dan sam dobio otkaz.

I šta reći. Serem se na takve "policajce" koji neznaju razliku između usranog duhana i trave. Ovim putem im zahvaljujem što sam dobio otkaz.

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • Tržnica : (+44)
  • maxi forumaš
  • I wish life could be swedish magazines
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ritopek
  • Moj Skuter: vozim šta užicam
  • Moja Kaciga: misliš kacika?
  • MojSetup: tuned by hac (al ne taj hac,ovaj je živ)
  • MojSpuh: ATD Srđan Mlađan
« Odgovori #28 : 20 Rujan, 2011, 01:34:45 »
pred koji mjesec su došli po mene da me vode na sud (zbog ignoriranja prometnih kazni)

budući da je bilo jutro i da su me probudili,skužim ih kroz prozor,skinem gaće i obučem od stare bade mantil i tako im gol u bade mantilu otvorim i pitam kog trebate?

a bila dva starija murjaka 40+ i skužim kako frajeri gledaju u stranu da mi ne gledaju u kiflonera i kažu trebamo vedrana...ja kažem ja sam vedran ali ima jedan problem,sva odjeća mi je na pranju i nemam ništa za obuć....ljudi gledaju u čudu i ja ima kažem jebi ga kad mi se opere veš naletit ću do suda...ništa me nisu pitali samo su se okrenuli i otišli,a ja naravno nisam otišao na sud....
a gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre,a gde žuriš prebismo ti jangere!
RIP Goran Veličković "Goksi"

Offline peski

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Moj Skuter: Aprilia rs 50
  • Moja Kaciga: na glavi
« Odgovori #29 : 20 Rujan, 2011, 10:19:58 »
imo sam i ja lošeg iskustva s njima. vodili me u stanicu, navodno napravio neku saobračajku. da bi se na kraju uspostavilo da lik traži bijeli Fiat Tipo, ja vozim bjeli Bravo. e to nastaje veselje. kasnim na poso več dobrih 2 sata.
naon pola sata me puste, ja odma zovem kolegu, on načelnika županije il tako nešt, internu. lik je dobio svoje, još radi, ali neče dugo. više me  ni ne gleda u prometu. nit mene, nit obitelj.

tako da mislim da treba pokazati zube, a ne glava dole, jer vidite kamo nas je to dovelo.

Offline Santa_Kloz

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #30 : 20 Rujan, 2011, 10:46:23 »
napravite si neki shortcut na mobitelu za snimanje zvuka, pa kad god će biti neka takva situacija samo upalite snimanje i kasnije imate kakav takav dokaz.
[author=Pulss]   pukla radilica, zabia se klip u cilindar, karike pukle par puta, osiguraci izgorili 300tinjak puta, nedavno se zapalia, izgoria regler, trosi ko trajekt al opet ga nebi minja za nista ...2T u srcu  :toothy9:

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #31 : 20 Rujan, 2011, 11:30:35 »
x puta su me zaustavili na skuteru il u autu.jednom sam platil kaznu za brzu voznju u autu kaj i je istina.vise puta su me zaustavljali na skuteru zbog rutinske kontrole,sto je sasvim u redu zbog idiota koji voze ne regane skutere i bez vozacke.pa kaj sam ja budala bil kaj sam radil cijela ljeta ko klinac u srednjoj da si platim vozacki,kupim skuter i regam ga,a ostali misle to izbjegavat?znali su me i vikendom zaustavljat zbog alkoholnih akcija gdi imaju pravo svakom dat puhat,al ja nisam ni jednom jer su me vidli pol sata prije kak sok pijem u bircu dok su oni bili na kavi.s murjom puno susreta i svi pozitivni.zato ne vjerujem previse u price o stalno nadrkanim murjakima,a i jedno ljeto sam radil u policiji i svi uvek rado pomognu ak treba i lepo objasne, zato za murju sve pet objasne, zato za murju sve pet :icon_thumright:
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline luis57

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Luna SpeedJet EVO
  • Moja Kaciga: Nolan N62
« Odgovori #32 : 20 Rujan, 2011, 11:51:51 »
Jbt, i vi ste mi neke pičkice. Šta sad, malo su vas zaplašili i dobro. Pa nisu vas tukli.
nije mi samo jasno kako netko moze ovako glup odgovor izvaliti... :angry7:
bolje nista ne odgovoriti nego ovo...
Malossi Red Sponge
Malossi Federi kvačila (bijeli)
Malossi Centralni feder (bijeli)
Malossi Torsion controler  Remen (Dayco 16,8 X 796)

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #33 : 20 Rujan, 2011, 11:54:39 »
mene je jednom murjak gurnuo, nisam mu nista ni rekao (ruzno ili bahato), ali je bio dosta nadrkan na frenda pa je tako reagirao, ali obzirom da je krivo postupio, malo se smirio  ::)... bio sam maloljetnik pa nisam nista poduzeo, samo su mi rekli da ce me odvest doma u maricu haha, i tako je bilo ali sam im reko krivo mjesto da me ne vide susjedi  :toothy12:, a u kombiju cjelu bukvicu, ono 17 godina a ovi seru da bazdim po alkoholu a bilo je 4 popodne haha, a ja im kazem da mozda futam po cigarama jer sam bio igrat biljar u kaficu, a ovi a si siguran da su cigare, a ne mos si mislit neko je duvo vutra u birtiju lol...jos su mi rekli na kraju da ce mi oprostit 700 kuna za kacigu... da si mislim najbolje da mi naplatis jos cu te prijavit...uglavnom na kraju su me pustili jos dalekse od doma (i oni su kao rekli: "da ne misle da si kriminalac"), danas mi je to sve smjesno  :toothy12: al tad mi je bilo adrenalin rush i shok veliki i obzirom da je subota bila isao sam sve oprat cugom :P

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #34 : 20 Rujan, 2011, 13:40:00 »
gle i sta sad murjak je malo izreagirao se i prestrasio malca
prijava ti je uzaludna jer 2 vele da je bilo sve ok 1 veli da se nesto dogodilo
tako da to nema smisla si blatit ruke s tim

nije mu nista ucinio i to je to malo ga prestrasio
ako pricas s policijom onda se smiri i budi kulturan i u vecini puta ce ti to vec biti veliki +
pa ce se i oni normalno ponasati
ja razumijem policajca koji se izdere ako mu klinac soli pamet i sl.
bolje da ga sad nauci pameti kak se ponasa nego da s 25 zavrsi u cuzi i placa kazne zbog vrjedanja

ja sam vec vise puta bio zaustavljan od policije radi kontroli i sl.
cak sam bio i na utakmicama di su se mlatili pa sam s policijom uvjek kulturan bio i ne im isao na zivce i nikad imo problema
a da svaki policajac ima kad tad los dan jebiga dogada se

a za ostalo malo edukacije za tebe tvog buraza i ostale na forumu
« Zadnja izmjena: 20 Rujan, 2011, 14:42:40 JogFromYamaha »

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #35 : 20 Rujan, 2011, 14:26:46 »
Kod interventne pogotovo vrijedi da sutis i radis kaj ti vele jer imaju kratki fitilj
previše teretane  :laughing7:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline qLitoRisZu

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Demerje <3
  • Moj Skuter: nexus 300
  • Moja Kaciga: Neprobojna xD
  • MojSetup: Na podu
  • MojSpuh: U garazi
« Odgovori #36 : 20 Rujan, 2011, 17:16:00 »
Bilio bi mi jako drago kad bi me netko poslušao.
Imam puno više godina od mnogih vas,aktivan sam u auto moto svijetu kroz klubove i forume skoro 20 godina i iz iskustva vam kažem da sve auto moto forume prati policija.
Okanite se ovakvih pisanja jer će vam ako se zainate napraviti probleme da će vam se g#vn% zaljepiti za kičmu.
Nije se jednom desilo da su akteri ovakvih priča opet imali susret sa istom patrolom.
Sa Policijom se ne isplati ratovati a za vas dvojicu buraza i forum bi bilo najpametnije da se tema stavi na invisible ili obriše ali to je opet stvar o kojoj vođe foruma mogu odlučivati.
zasto onda netraze one sto varaju na trgovini?? jer u hrvatskoj sto si veci lopov manje ces naj*at
ma nista cekat cu da vidim sta ce bit,i onda kad vidite da neko bjezi policiji pitate zasto? bas zbog toga.
kolko sam ja puta imo los dan ili ne neko nazivciro al se neiskaljujem na drugim ljudima nego na onom ko je kriv za to jesam mu ja kriv kaj se njemu neda radit?
Dođoh,vidjeh,odoh.....

MOTOR u srcu, BRZINA u glavi, ADRENALIN u krvi i ANDJELI cuvari!!

Offline bm_bandit

• forumski pješak
  • *
  • Scooter 4 Ever
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: U odlasku/dolasku
  • Moja Kaciga: AGV K3Dreamtime
  • MojSetup: Mix
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #37 : 20 Rujan, 2011, 18:56:59 »
slažem se
meni su jednom rekli sve se smije što nije zabranjeno, toga se i danas držim, ima nešto i u tome..
The only reason why I'm driving like this is to piss you off!
Life is short. Live your dream and share your passion.

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #38 : 20 Rujan, 2011, 20:12:07 »
zasto onda netraze one sto varaju na trgovini?? jer u hrvatskoj sto si veci lopov manje ces naj*at
ma nista cekat cu da vidim sta ce bit,i onda kad vidite da neko bjezi policiji pitate zasto? bas zbog toga.
kolko sam ja puta imo los dan ili ne neko nazivciro al se neiskaljujem na drugim ljudima nego na onom ko je kriv za to jesam mu ja kriv kaj se njemu neda radit?

još uvijek tučeš po svom a nisi rekel zbog čega je uopće zapisival tvog braceka??
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #39 : 21 Rujan, 2011, 14:01:14 »
još uvijek tučeš po svom a nisi rekel zbog čega je uopće zapisival tvog braceka??
Da je ne znam ni ja sta uradio ne smije mu psovat i vrijedjat ga...