gle ja bi ti iskreno preporucao da sinabavis neki auto koji k tebi pase
nemoj kupovat sportske aute i sl ranja ako na njega nisi spreman odvojih 2000kn mjesecno
jer tolko te i kosta
1) trose svi oko 15l ako ga vois kak ga se treba vozit
2) gume svakih 3-4 mjeseca mjenjas ako ga vozis kak ga se treba vozit
3) cjena novih djelova je apsurd, rabljenih nema
4) generalno servis se mora al stvarno mora redovno radit na njima inace se sjebe
5) ako si naucen na to da imas pomoc od auta i neznas vozit auto kako treba si mrtav
6) ti auti ne oprastaju ja to vidim po svojem ja stalno moram paziti da mi guzica ne dode i da ne izletim s ceste jer je auto uzasno lagan a ima pun k**ra* snage
tak da iskreno ako nemas posao ili imas malu placu prekrizi ga isto tako ako nemas iskustva s sportasima il si vozio tatin autek s 90 konja ili dizla od 140 i nemas iskustva na stazi
nije to auto kaj bi curi dao u ruke da ide u shopping
Zašto taj auto meni nebi pasao,po čemu ti to zaključuješ
Vozim Fiat Bravo Sport 1.4 TB 150ks (na žalost nije moj pola ga imam sa sestrom) skoro 3 godine i znam jako dobro,koliko i kak ga točim,kako ga servisiram i koliko me sve to košta,nisam 24 sata u svom autu,većinom sam u firminom vozilu tako da,Clio nebi bio za svaki dan i zato bi ga htio ...
Gume svaka 3-4 mjeseca,nemoj da te ko čuje,da su ne znam kakve po meni moraju izdržati sezonu,ali to sve ovisi o kilometraži i naravno načinu vožnje.
Ja nisam jedan od tipova koji se po gradu okreću pod ručnom,gume kure u mjestu i slično jer su navikli da ima tata sve to financira ili barem polovicu,ja tate nemam i sve si to sam moram priuštit,i jako cijenim ono što imam,80% foruma još uvijek roditelji financiraju i svi se redovito hvale E-klasama,ML-ovima,Passatima i ostalim limuzinama(i ja sam se hvalio),ja ću biti najsretniji na svijetu ako Clio (1-2 godine star) zasja u mojoj garaži,ovog puta baš moj...