I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
runner 50, 99 godiste. Multivar 6.1 gr,ser. centralnazx82.9 po gps-u...cini mi se realno
-Moja je Aprilia Ditech 2003 godina bez icega na sebi znaci serijski isla 85+ bez problema!
sr s morini masinom 65 km/h stvarne brzine a po satu 80 kao i vecina drugih skutera tog ranga
vjerujem, al opet je razlika za koliko nabere serijala tih 80 a za koliko bi da ima multivar, spuh,,,tj da je ustelanaKolko god da prkljam po ovom uvijek se krajnja vrti tu negdje...tako da vidim da sve to pomalo gubi smisao bez da se kit stavi xD
moja sr-ka morini 50ccm ide 92 po svim satovima...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Moj scoot ide po mjerenju na tehničkom nekih 67/68/69.... Potvrđeno i GPSom. Ovisi o temperaturi, zagrijanosti rolica, remena i tak... Iako sat pokazuje nekakvih 71/73 km/h.I do sad sam sa ganjao sa tonom SRki, Runnera,SF2ki, Aeroxa i tih scootova koji kao idu 90+ jer ih u Zgu ima kao blata... I NI JEDAN serijski scoot me nije skinuo za više od par mizernih km/h i to na ravnicama dužima od kilometra. U startu sam redovno brži i onda mi dogmižu odozada sa koji par km/h večom brzinom nakon što su uzeli opako dugi zalet tako da sa 100%-tnom sigurnošču mogu tvrditi da ste svi vi sa takvim scootovima u opakoj zabludi i da vam scootovi NE idu preko 80 pa da se na glavu postavite a cajgeri vam pokazuju basnoslovne cifre....
valjci na tehničkom ne idu preko 70 km/h..
da, mos ic 300 pisat ce 70 tj. 69,9 kad je meni mjerio
morini...sr po satovima od 80 ide tocno 80 polozaj sjedenja normalansr po satovima od 120 ide preko 90, a u stvari ide isto kao i ovaj sa satovima od 80a onda kad te odfuraju na valjke na teknicki, onda vidis da tamo ides bjednih 65
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac