Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Trekker .....malo naturpijan  (Posjeta: 187765 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Nova Gradiška
Odg: Trekker .....malo naturpijan
« Odgovori #380 : 18 Studeni, 2008, 19:47:57 »
a šta češ očekivat od zblokanog 12 karba sa zblokanim airboxom.....ja i na kosilici imam 20 mm karb  :toothy9:
The fastest peugeot scooter in Croatia                                                http://www.youtube.com/user/hacTKR

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #381 : 18 Studeni, 2008, 19:51:41 »
a šta češ očekivat od zblokanog 12 karba sa zblokanim airboxom.....ja i na kosilici imam 20 mm karb  :toothy9:
ko te  bar malo pozna može to i vjerovati! kosilica iz peveca sa 70ccm termogrupom tuned by hac

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #382 : 18 Studeni, 2008, 19:52:59 »

i ovi 17.5 frgici na Hi-per2 pro masinama imaju takav problem, ali manje izrazen.

I ja imam 20mm karb, dellorto na kosilici  ;D

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #383 : 18 Studeni, 2008, 19:58:57 »
ko te  bar malo pozna može to i vjerovati! kosilica iz peveca sa 70ccm termogrupom tuned by hac

a čuj sad sam već u godinama pa mi godi 4T power za kosilicu......travu kosim isključivo Bridge&Straton 100 ccm makinom,sređena je glava i veći ispušni ventil uglavljen ....orginalni ventil je izgorio a na lageru samo neki oversize ventili.....karb naravno keihin 20tka leptir
The fastest peugeot scooter in Croatia                                                http://www.youtube.com/user/hacTKR

Offline ive_91

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: mjesto Luka
  • Moj Skuter: je dobar forum i por
  • Moja Kaciga: takachi tk170n
  • MojSetup: malo je 70
  • MojSpuh: zxulja
« Odgovori #384 : 18 Studeni, 2008, 19:59:38 »
pocka me jedna stvar... imam doma karb od motorne pile... 19mm ustelan sa jednom mrezicom bas onak fino sam ga ustelao XD. na tomosu radi jebacki (sa el. paljenjem i tim karbom i rezic neki shebani nakon 7k rpm je zivcan u pm... u 2 me zna sa gasom cimnut na zadnji.. a kad saltam 2-3, 3-4 uvijek odovji od zemlje.. no to je apn sa t15sl i nebitno skroz u ovoj prići)

dal bi taj karb mogao staviti na skuter. stavio bih ga okomito na usis da cim vise skratim put karb-lamele-kompresioni prostor.
a i karb mi ima lijepi odaziv na gas i sigurno daje nekaj rpm
🙈

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #385 : 18 Studeni, 2008, 20:06:04 »
to je membranski karb,problem ga je na skuteru vozit jer radi dobro samo na ful gasu recimo.....malo je pipavo to složit jer trebaš podtlak imat za taj karb,znaći treba malu rupicu probušit pokraj lamela da bi radio kako treba.....na tomosu radi donekle ok jer nemaš lamela,imaš 2 modela tih karbova za motorke 19 i 21 mm

...................uh al ču morat sutra oftopic brisat

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: KBC replica
« Odgovori #386 : 18 Studeni, 2008, 20:24:40 »

i ovi 17.5 frgici na Hi-per2 pro masinama imaju takav problem, ali manje izrazen.

I ja imam 20mm karb, dellorto na kosilici  ;D
to je najbolje...i jos ako imas red sponge..dobro se razvrtava kosilica.. :laughing9: :laughing9:
..a (susjed ima od kawasaki-ja masinu na svojoj kosilici..6.5 ks vise nego moj skut..jbt..)..haha

EDIT: hac kolko tvoj treker ima kila ?  :icon_scratch:
« Zadnja izmjena: 18 Studeni, 2008, 20:34:27 Bruno1990 »
Frajer pere zube petardama ...

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #387 : 18 Studeni, 2008, 20:50:16 »
to je najbolje...i jos ako imas red sponge..dobro se razvrtava kosilica.. :laughing9: :laughing9:
..a (susjed ima od kawasaki-ja masinu na svojoj kosilici..6.5 ks vise nego moj skut..jbt..)..haha

EDIT: hac kolko tvoj treker ima kila ?  :icon_scratch:

mislim da je spomenuto 75 kg :laughing7:

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #388 : 18 Studeni, 2008, 20:52:49 »
stalno radim na olakšavanju trekkera,trebalo bi bit malo ispod 75 kg

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #389 : 18 Studeni, 2008, 21:01:08 »
pripazi ti malo stim olaksavanjem da nebi ostao samo sic  :toothy3:

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #390 : 18 Studeni, 2008, 22:14:51 »
pripazi ti malo stim olaksavanjem da nebi ostao samo sic  :toothy3:
samo sic hac i volan...heh...

moja kosilica doma jaca od motora mi...jbg...takav je zivot... :toothy3:

Offline renato-25

• forumski skejter
  • **
  • We Define Electro As A Way Of Life
« Odgovori #391 : 20 Studeni, 2008, 11:06:25 »
kad ce malo update neki

btw super projekt smo tako nastavi tako care

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #392 : 21 Studeni, 2008, 08:20:52 »
nema, ide dole to, gore ide polini sport big bore, fi 50, sa dužim hodom klipnjače, cca 85 ccm, nardo itd..

Offline ...:::Masla:::...

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: Županja
  • Moj Skuter: SR 150
« Odgovori #393 : 21 Studeni, 2008, 10:19:35 »
Prejak motor...a naslov je najjači... ''malo naturpijan''
svaka čast  :icon_thumright:

Offline veka84sb

• maxi forumaš
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #394 : 21 Studeni, 2008, 11:01:33 »
Pa projekt je poceo kao "malo naturpijan" a zavrsit ce kao "High,high end turpijanje by Hac " 

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #395 : 21 Studeni, 2008, 13:45:32 »
a projekt je počeo kao "malo naturpijan" prije 2 godine.....baš u ovo vrijeme 2006 godine sam rastavio totalno skoro novi trekker i krenuo nešto napravit iz njega......nisam znao toćno što ču dobit pa odtud naslov topica......sad mi je fora vidjet naslov "Trekker .....malo naturpijan"

Offline area mf

• forumski skuteraš
  • pusti nek selo priča...
  • Mjesto: vinkovci
« Odgovori #396 : 21 Studeni, 2008, 17:24:21 »
de motor leti,bokte na kraju će biti full race setup kolko ja vidim kako si krenio :icon_thumright:

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #397 : 22 Studeni, 2008, 12:40:09 »
ma i ovaj setup je prejak za normalno se vozit po cesti....

nakon rješavanja registracije radovi idu dalje..............dosta dugo sam tražio ali evo konačno sam nabavio orginal sat za TKR koji pokazuje do 100 kmph.....

Offline veka84sb

• maxi forumaš
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #398 : 22 Studeni, 2008, 14:26:32 »
Super sada mu samo dodjaj jos  do min 130  :laughing7: i vrati kilometre na nulu

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #399 : 22 Studeni, 2008, 17:44:01 »
slučajno se poklopilo da na ovom novom satu stoji skoro u km ista kilometraža ko na starom tak da neču ništa dirat....

Citat:
nekak mislim da ce i ovaj sat udarit u iglicu

maloprije sam dobio ovaj komentar na jednom drugom forumu ,mislim da če to bit novi izazov,okrenut ovaj sat za puni krug do nule......