delta je jučer stavljena i dosta kliže na startu.....valjda joj treba vremena da legne
Hm...
Provjeri (samo skini zvono) kolikom povrsinom nalijeze na zvono, pa po potrebi obrusi ferode na tim mjestima da sto prije pocne hvatat cijelom povrsinom.
Kako si postelao deltu?
crni federi nategnuti na treči zub ispod max i utezi na sredini,kvačilo hvata na nekih 10200-10400 rpm,centralni mi je ljubičasti gore,mislim da je i on možda mekan za ovaj setup al neču žurit mora to sve još sjesti
To je "brutalno jaki" setup Delte. Problem u tom slucaju je sto se pakne kuplunga vrlo brzo savinu. Meni su se i na plavim federima na pola nategnutim svinule u roku 2000 km. Cak i sa crvenim fedreima koje vozim zadnjih 10000 km vidim da se malo pigaju.
Uglavnom, vec sada razmisljaj o nabavci rezervnih pakni kuplunga.
Cudi me da ti trebaju toliki okretaji na startu. Ovako napamet, rekao bi da bi ti 8500 bilo sasvim dovoljno.
Bas me zanima kako bi taj skut bio vozan u ZG po guzvama. Vjerujem da bi se mrzio vec nakon 2 minute
Meni je "muka" i sa crvenim federima, a mogu mislit kako bi bilo sa jace postelanim kuplungom.
Ali, ako nemas problema (a vjerujem da nemas) sa guzvama, onda imas sigurno brutalan start.
Daj reci, jel imas osjecaj da kod naglog starta kao da te neko lupi u zadnji kotac? Takav feeling sam ja imao na jednom skutu koji je imao slican setup delte, a i snaga termo grupe je bila oko 15tak konja... Dam gas, okretaji odmah polete u nebo a kuplung skoro uopce ne proklize nego kao udarac te katapultira sa mjesta i treba jako pazit da ne ne izvrne na ledja....