Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
čiji je ovo skut bio koji je lajtung prednje kocnice povezao šlaufom za čašicu bože sveti i ko je ona mala koja je dosla- ona našminkana ko klaun
to je vještica kolko znam crvena..a ne mislim na nju neg na one 2 male neke .. našminkale se ko klaunovi covjece..e komedija damm bas mi zao sta vxrom nisam doso
Citat: Aleksandar - 03 Ožujak, 2008, 23:38:47to je vještica kolko znam crvena..a ne mislim na nju neg na one 2 male neke .. našminkale se ko klaunovi covjece..e komedija damm bas mi zao sta vxrom nisam doso buš drugi put došel!!! Kao, žao ti je što si išao s Bmw-om!!!!
super slike...bar nest.....vichy ti si najludja tamo kak mi se cini jel netko zna koji je kit gore na onom roxu od kikija ( aerox racing, plavi skuter....)
MHR team 2 je gore, 100% tocna informacija!to ti i piše na skuteru na kadi dole di inace pise yamaha
honey kaj da sa busom idem...ili da guram skuter do kremica-->bilo je opcija...sa curama vise NE na skuter jer sam mogao bit ispod slep sluzbe ili ispod nekog auta--->točnije u crnoj vreći .............
Citat: BlitzMan - 05 Ožujak, 2008, 16:49:29honey kaj da sa busom idem...ili da guram skuter do kremica-->bilo je opcija...sa curama vise NE na skuter jer sam mogao bit ispod slep sluzbe ili ispod nekog auta--->točnije u crnoj vreći .............buahahaha..daj ne seri..pa dala bi ti ja da vozis