Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Nevezivanje kacige  (Posjeta: 7322 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Nexus 250
Odg: Nevezivanje kacige
« Odgovori #40 : 26 Kolovoz, 2011, 16:11:56 »
Drug je ispred moje kuce na raskrsnici vozio tudji skuter sa tudjom kacigom koja je na svu srecu bila vezana,lik mu je s kadetom oduzeo prvenstvo prolaza i pobjegao a on otresao i udaro glavom od ivicnjak..
Desna strana kacige je bila poderana na dijelu obraza i vilice...Sto znaci da kacige nije imao podrobio bi vilicu

Offline ivansp

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: sb
  • Moj Skuter: gilera runner 50sp
« Odgovori #41 : 26 Kolovoz, 2011, 16:55:28 »
Vidis, mene ne boli. Ako on padne zbog toga (i prezivi), napravit ce drzavi trosak od par desetina tisuca (mozda i vise kuna), a kako drzavu financiraju gradjani, osjecam se ko budala kad takav padne jer mu ja iz svog djepa placam njegovu glupost.

Prema tome, nek izvoli poginut, a ne ostat gljiva na aparatima ili nek veze kacigu  ;D

:icon_thumright:
balavci ne razmišljaju o onome što može biti,nego samo da im je sad biti faca.....što se mene tiče ukinio bi zakon za kacige pa ko hoče neka nosi ko neče nemora ali onaj ko najebe a nije imo zaštitnu opremu neka onda dobije kaznu i neka sam snosi liječenje što je nažalost osto živ da se drugi nauče učit na tuđim pogreškama a ne samo na svojima...

Offline maki 225

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
    • http://youtu.be/ATEi_P_i_MM
  • Mjesto: PŽ-okolica
  • Moj Skuter: SR 50 Sport
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Nema(serijala)
  • MojSpuh: Serijski
« Odgovori #42 : 26 Kolovoz, 2011, 20:08:33 »
:icon_thumright:
balavci ne razmišljaju o onome što može biti,nego samo da im je sad biti faca.....što se mene tiče ukinio bi zakon za kacige pa ko hoče neka nosi ko neče nemora ali onaj ko najebe a nije imo zaštitnu opremu neka onda dobije kaznu i neka sam snosi liječenje što je nažalost osto živ da se drugi nauče učit na tuđim pogreškama a ne samo na svojima...
Koja si ti crkotna pa to nebi rekao ni crnom ciganu jbt.

Offline CpI...Vedooo

• forumski skejter
  • **
  • :D :D :D
  • Mjesto: Brcko
  • Moj Skuter: Cpi Popcorn
  • Moja Kaciga: Lijeva
  • MojSetup: 82 ccm nezz sta je .. :D :D
  • MojSpuh: Preradjena Serijala
« Odgovori #43 : 26 Kolovoz, 2011, 23:03:10 »
Drug je ispred moje kuce na raskrsnici vozio tudji skuter sa tudjom kacigom koja je na svu srecu bila vezana,lik mu je s kadetom oduzeo prvenstvo prolaza i pobjegao a on otresao i udaro glavom od ivicnjak..
Desna strana kacige je bila poderana na dijelu obraza i vilice...Sto znaci da kacige nije imao podrobio bi vilicu

ee da .. to je bilo zeznuto... sva sreca da je stavio i vezao kacigu...
MoToR u <3 , BrZiNa U gLaVi, AdReNaLiN u KrVi I aNdJeLi CuVaRi...

Offline Reponja

• moderator
  • Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Aprilia Rally,
  • Moja Kaciga: Held
  • MojSetup: je specijalan Sport!
  • MojSpuh: Tecnigas Trek
« Odgovori #44 : 27 Kolovoz, 2011, 08:00:00 »
Ameri po tom pitanju imaju fin sistem.. Ako se nisi osigurao u vožnji (pojas, kaciga...), sam si snosi troškove krpanja..
Stvarno mi je više pun Qratz lignjića (squid's) i čitanja o istima kada gledam svoje drugare (crna kronika)..
Ja razmišljam kako ću za 2 dana naručiti komplet štitnika (da sam imao na vrijeme, imao bi i zdravo koljeno - o starosti, kako ti se veselim..),
a njima je teško vezati kacigu...

Odiiinneeee, rijeeešššiii toooo!!!!
"I would berry my dick so far inside her ass, who ever could pull it out would be crowned king Arthur!"

Online 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #45 : 27 Kolovoz, 2011, 10:16:41 »
Ameri po tom pitanju imaju fin sistem.. Ako se nisi osigurao u vožnji (pojas, kaciga...), sam si snosi troškove krpanja..
Stvarno mi je više pun Qratz lignjića (squid's) i čitanja o istima kada gledam svoje drugare (crna kronika)..
Ja razmišljam kako ću za 2 dana naručiti komplet štitnika (da sam imao na vrijeme, imao bi i zdravo koljeno - o starosti, kako ti se veselim..),

Jucer kupujem cigarete na kiosku (sa kacigom na glavi i u jakni, a rukavice odlozio na novine) i pozali mi se prodavacica da ju je jucer auto srusio sa skutera pri 5 km/h. Glava joj je OK jer je imala kacigu (vezanu), ali nije imala jaknu i masnica na ruci je velika ko dlan. Srecom, mala brzina je bila pa nije strugala tako da je samo natucena. CEsto tamo kupujem cigarete pa sam joj rekao da je vjerojatno primjetila da uvijek dodjem (neovisno o vanjskoj temperaturi) u opremi na kiosk.

Jedino se ne mogu bas pohvalit sto na 30+C ne nosim moto hlace, ali takav ni ne idem nigdje osim po gradu na kave i sl. Na neku ozbiljniju voznju iskljucivo u full opremi

Offline Dino46

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Moja Kaciga: IXS HX 253
« Odgovori #46 : 27 Kolovoz, 2011, 12:22:33 »

Offline ivansp

• forumski biciklist
« Odgovori #47 : 27 Kolovoz, 2011, 13:33:37 »
Koja si ti crkotna pa to nebi rekao ni crnom ciganu jbt.

sad bi ti reko ko ti je crkotina idiote jedan balavi.....boli me racku makar mi dali ban za ovo ali pajdo moj ja tebe nisam vrijeđo ni jednim postom pa nečeš ni ti mene,treba ti pi.ku razbit da se naučiš ponašat.....

pročitaj ovaj post pa mi reci opet tako nešta......

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #48 : 27 Kolovoz, 2011, 13:38:40 »
ivane slazem se, ako neces nosit kacigu netrebas , tko zeli nek je nosi, ali ako padnes sam se brini za sebe.. iako opet imas osiguranje pa ne vidim nekog smisla u svoj toj brizi.. preko ljeta sad odem do kafica cesto bez kacige.. imam nekih 700 metara, i stvarno nemam je volje na 40 u hladu stavljati na glavu za minutu voznje...
sad ce se netko pravit pametan pa pricati ovo ono.. ali ako padnem ja sam pao a ne ti
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline ivansp

• forumski biciklist
« Odgovori #49 : 27 Kolovoz, 2011, 13:45:04 »
tu se slažem s tobom ako se nešta desi a nisam imo kacigu ili naj#bo jer sam sam kriv ko me jebe jer eto mislio sam neče biti ništa idem samo blizu....ali onda sam odgovaram za to i znam da sam kriv.....

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #50 : 27 Kolovoz, 2011, 13:46:15 »
tocno :icon_thumright:
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #51 : 27 Kolovoz, 2011, 16:39:58 »
e maki, prvi si počeo sa vrijeđanjem a ideš prijavljivati ivanov post?
i ti bi se je.ao a da ti ne uleti

Online 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #52 : 27 Kolovoz, 2011, 16:42:36 »
e maki, prvi si počeo sa vrijeđanjem a ideš prijavljivati ivanov post?
i ti bi se je.ao a da ti ne uleti

Prijatelju, svi bi se jebali da im ne uleti. Zapravo, svi osim modnog macka i slicnih  :toothy12:

Uglavnom, tema je dosla do kraja svog zivota, odgovor na pitanje iz prvog posta je dan i to je to. Lokot.