Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Nevezivanje kacige  (Posjeta: 7266 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ivansp

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: sb
  • Moj Skuter: gilera runner 50sp
Odg: Nevezivanje kacige
« Odgovori #20 : 25 Kolovoz, 2011, 16:19:34 »
stvarno pre glupo pitanje a tako i tema.....pa jel nosite kacigu radi sebe ili radi čega.....pa boli mene racku očeš ti poginut kad padneš radi svoje gluposti jer nisi stavio kacigu ili svezo istu.....ako tebi samom nije stalo do svog života zašto bi meni ili nekom drugom bilo......ako imaš mozga stavit češ ju radi sebe a ako si balavac pun sebe i samo ti je stalo do toga da te pičiči vide kako ti imaš skuter i voziš se bez kacige jer ti je ga je tata kupio onda se brate i vozi tako pa pogini kad si idiot.......

(ovo sam napisao opčenito nisam mislio na nikog pojedinačno)

Offline marin-w

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RIJEKA
  • Moj Skuter: SPEEDFIGHT 2 X-FIGHT
  • Moja Kaciga: LAZER VERTIGO ZEBRA
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ARROW EXTREME
« Odgovori #21 : 25 Kolovoz, 2011, 17:00:43 »
Treba imati kacigu prave veličine jer onda se ne može samo tako skinuti ! Ja imam kacigu koja zbog onog "spojlera" iza ne stane ispod sica pa sam jedan kraj za vezivanje zavezao u grop, jer je neka blesava kopča, tako da je mogu zakačit sa strane skutera. Kako vi to rješavate ?
Nisam ju nikad niti spremio unutra. Uzmes ju u ruku,a ispod sica ide alat i lanac za vezivanje,stitnici za koljena,rukavice,bubreznjak a ponekad i tenda.

Offline maki 225

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
    • http://youtu.be/ATEi_P_i_MM
  • Mjesto: PŽ-okolica
  • Moj Skuter: SR 50 Sport
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Nema(serijala)
  • MojSpuh: Serijski
« Odgovori #22 : 25 Kolovoz, 2011, 17:09:13 »
e moja kopča se i sa obadvije ruke jedva odkopča jer je neka blesava i nepada mi na pamet vezat i odvezivati do trgovine bazena ili slično,em izgubim vremena em izgubim volju i em mi je dosta ovakvih koji filozofiraju. Ti skopčaj svoju šta te briga šta ču ja radit.

Offline Kamba

• moderator
  • Tržnica : (+27)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Valpovo
  • Moj Skuter: Derbi Gp1 250
  • Moja Kaciga: glavu čuva
  • MojSpuh: Shacal
« Odgovori #23 : 25 Kolovoz, 2011, 17:10:53 »
e moja kopča se i sa obadvije ruke jedva odkopča jer je neka blesava i nepada mi na pamet vezat i odvezivati do trgovine bazena ili slično,em izgubim vremena em izgubim volju i em mi je dosta ovakvih koji filozofiraju. Ti skopčaj svoju šta te briga šta ču ja radit.

..pa treba ti dat po pički...... :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Offline maki 225

• maxi forumaš
« Odgovori #24 : 25 Kolovoz, 2011, 17:12:25 »
Lol care da imaš ovu moju koju i ovako jedva nabijem na glavu od onih spužvica nebi je ni ti vezao. :icon_tongue:

Offline B.E.R.O.

• Forumski Ginekolog
  • Tržnica : (+13)
  • maxi forumaš
  • Ja ne patim od ludila,ja uzivam u njemu!!!!!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Žoope SPEEDFIGHTeR
« Odgovori #25 : 25 Kolovoz, 2011, 17:19:37 »
Ja da nije tolka kazna kolka je i da mi se neda dr#at% sa govnima (da kazem opet: koji nikad u zivotu nisu nikome nista korisno ucinili!!),i da svi nenose nebi je nikad na glavu stavio,na skuteru...
Kao i vecina vas!!!
 :icon_thumright:
Na motociklu je druga stvar,tamo nebi sjeo bez kacige na glavi!!!
 :icon_thumright: 8)
Ajd nek se javi jedan od vas starijih na forumu,koji je npr.1999.-2002. nosio kacigu na glavi??
Ja nisam !!!
 :frajer:
Nek se zna da na ovom forumu njegujemo zdravu mušku seksualnost ...!!!

Offline ivansp

• forumski biciklist
  • Mjesto: sb
  • Moj Skuter: gilera runner 50sp
« Odgovori #26 : 25 Kolovoz, 2011, 17:21:04 »

prvi put kad se negdje skucaš i ostaneš invalid sjetit češ se filozofa i onda češ se lupati u glavu što ti je bilo puno tih 5 sekundi kopčanja.....
vezo ti nju ili ne boli mene racku

Offline maki 225

• maxi forumaš
« Odgovori #27 : 25 Kolovoz, 2011, 17:29:54 »
prvi put kad se negdje skucaš i ostaneš invalid sjetit češ se filozofa i onda češ se lupati u glavu što ti je bilo puno tih 5 sekundi kopčanja.....
vezo ti nju ili ne boli mene racku
:headbang:

Offline marin-w

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #28 : 25 Kolovoz, 2011, 17:49:18 »
Ja da nije tolka kazna kolka je i da mi se neda dr#at% sa govnima (da kazem opet: koji nikad u zivotu nisu nikome nista korisno ucinili!!),i da svi nenose nebi je nikad na glavu stavio,na skuteru...
Kao i vecina vas!!!
Na motociklu je druga stvar,tamo nebi sjeo bez kacige na glavi!!!
 :icon_thumright: 8)
Ajd nek se javi jedan od vas starijih na forumu,koji je npr.1999.-2002. nosio kacigu na glavi??
Ja nisam !!!
 :frajer:
Ni vozacke,ni kacige,ni registracije,ni svjetla nisam imao a vozilo se svasta.... Sad su nas stisli sa tim kaznama da se bojis i kad imas sve po pravilu nekih valjaka i decibela.

Offline CpI...Vedooo

• forumski skejter
  • **
  • :D :D :D
  • Mjesto: Brcko
  • Moj Skuter: Cpi Popcorn
  • Moja Kaciga: Lijeva
  • MojSetup: 82 ccm nezz sta je .. :D :D
  • MojSpuh: Preradjena Serijala
« Odgovori #29 : 25 Kolovoz, 2011, 17:59:06 »
Kaciga glavu cuva... pa sad ko nece-nemora... a vrlo je vazno imati odgovarajucu kacigu.. evo par fotki moje, koja je bila samo radi policije.. pa pogledajte sta se desilo pri padu sa 60 kmh..

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
MoToR u <3 , BrZiNa U gLaVi, AdReNaLiN u KrVi I aNdJeLi CuVaRi...

Offline [SB]Replica 180

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • iphone guru
  • Mjesto: SL.Brod
  • Moj Skuter: big bore blok
  • Moja Kaciga: hjc fg-15
  • MojSetup: 172ac
  • MojSpuh: x-tech 59
« Odgovori #30 : 25 Kolovoz, 2011, 18:04:04 »
mene je samo upozorio, i pustio  :icon_thumright:
Replico  DIJAMANTUUUUUUUUUUU!!!!!!

Offline vale_vx

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 300 I.E.
« Odgovori #31 : 26 Kolovoz, 2011, 14:10:31 »
ja kacigu nosim i vežem za sebe, a ne za murju i kaznu.
ako je nekad ne stavim do dućana ili posla zbog lijenosti je moja greška i da me policija zaustavi i napiše kaznu odmah bi platio jer znam da sam kriv

a ovdje pola frajera koji su sad glavni kad nenose/nevežu kacige će kad dobiju kaznu doć na forum kukat da im je smrad, đubre itd napisao kaznu a išli su samo 200m od kuće, i što da rade i kome da pišu žalbu jer su nezaposleni školarci koji je nemaju s čime platit
ako si frajer da ne staviš kacigu, onda budi i frajer pa cashiraj
rab

Offline marin-w

• maxi forumaš
« Odgovori #32 : 26 Kolovoz, 2011, 14:31:37 »
ja kacigu nosim i vežem za sebe, a ne za murju i kaznu.
ako je nekad ne stavim do dućana ili posla zbog lijenosti je moja greška i da me policija zaustavi i napiše kaznu odmah bi platio jer znam da sam kriv

a ovdje pola frajera koji su sad glavni kad nenose/nevežu kacige će kad dobiju kaznu doć na forum kukat da im je smrad, đubre itd napisao kaznu a išli su samo 200m od kuće, i što da rade i kome da pišu žalbu jer su nezaposleni školarci koji je nemaju s čime platit
ako si frajer da ne staviš kacigu, onda budi i frajer pa cashiraj

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #33 : 26 Kolovoz, 2011, 14:41:21 »
pa boli mene racku očeš ti poginut kad padneš radi svoje gluposti jer nisi stavio kacigu ili svezo istu.....

Vidis, mene ne boli. Ako on padne zbog toga (i prezivi), napravit ce drzavi trosak od par desetina tisuca (mozda i vise kuna), a kako drzavu financiraju gradjani, osjecam se ko budala kad takav padne jer mu ja iz svog djepa placam njegovu glupost.

Prema tome, nek izvoli poginut, a ne ostat gljiva na aparatima ili nek veze kacigu  ;D

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #34 : 26 Kolovoz, 2011, 14:44:47 »
šta te briga šta ču ja radit.

procitaj post iznad ovog i nek ti starci ne placu nad krevetom u bolnici kad im kazu da trebaju prodat stan/kucu da bi tvoje dupe i dalje zivilo na aparatima. Samo, to se nece desit nego cemo mi ostali placat tvoje bahacenje

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #35 : 26 Kolovoz, 2011, 14:46:03 »
Svima koji nose nehomologirane kacige ili ne vezu one homologirane, zelim iz dna duse da ih sto ceste murija kaznjava.

EOD

btw, evo kacige od jednog forumasa od prije par godina kad mu je kombi oduzeo prednost i glavom je udario u felgu kombija. Srecom, kaciga je bila vezana, a covjek ostao ziv i nakon par dana bolnice i koji tjedan/mjesec oporavka ostatka tijela, danas je ko nov. A pomoglo je sto je i rodom iz Bosne pa ima tvrdu glavu  :toothy12:

Sad zamislite da je kaciga pala s glave pri udaru na cesti i da je glavom opizdio u felgu:

Inace, slika je iz bolnice u kojoj se oporavljao i pio kolu zero dok je razgledavao ostatak kacige

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
« Zadnja izmjena: 26 Kolovoz, 2011, 14:54:18 3alfa3 »

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #36 : 26 Kolovoz, 2011, 14:48:51 »
procitaj post iznad ovog i nek ti starci ne placu nad krevetom u bolnici kad im kazu da trebaju prodat stan/kucu da bi tvoje dupe i dalje zivilo na aparatima. Samo, to se nece desit nego cemo mi ostali placat tvoje bahacenje

neki nikad nenauce pa posle placu dok se dogodi pi*darija il dok popuse kazne..
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #37 : 26 Kolovoz, 2011, 14:51:46 »
neki nikad nenauce pa posle placu dok se dogodi pi*darija il dok popuse kazne..

gle, kad najebe onaj koji se cuvao (minimalno odgovarajuca kaciga i propisno vezana), onda nemam problem taman da mu lijecenje kosta ko dug RH jer na to ima svo pravo, ali kad se bahati kurce i namjerno srljaju u propast, e onda bi im sa respiratora najradje osobno prekinuo dovod struje

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #38 : 26 Kolovoz, 2011, 15:16:09 »
gle, kad najebe onaj koji se cuvao (minimalno odgovarajuca kaciga i propisno vezana), onda nemam problem taman da mu lijecenje kosta ko dug RH jer na to ima svo pravo, ali kad se bahati kurce i namjerno srljaju u propast, e onda bi im sa respiratora najradje osobno prekinuo dovod struje

sve mi je jasno..i ja isto mislim.al eto,uvijek ima onih pamtenih koima igra ulogu tih par sekundi..ljudi ne razmisljaju.
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline balicdim

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • master of transakšn
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: KTM
  • Moja Kaciga: Nolan N43Air
  • MojSpuh: naTURal
« Odgovori #39 : 26 Kolovoz, 2011, 15:33:23 »
svaki dan se događaju nesreće, kod nekih pomaže kaciga kod nekih ne (primjer nesreće što se dogodila u baranji na cesti švajcarnica-čeminac) ali ako ju već nosiš onda ju i zakopčaj, nije ovo divlji zapad kao u filmovima ekipa bikera se vozi po pustinji bez kacige, vjetar u kosi....... i dolazi mad max i šta se dogodi........ opet najebu  ;D

uglavnom, svako za svoje postupke odgovara, neko više neko manje ali kad tad će mu se obit o glavu, a onda će bit suza i svega