Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma bilo kako da ga zakurblam i pali...ufazio sam ga dobro...tamo na bloku ona crta i one rupice na bregastoj...
a nisam to probavao...a to mi je vjerovatno radi smjese...svi kažu da treba biti boje bijele kave , meni je napol bijela napol crna xD , al tak kak je sad nariktan tak najbolje ide...ak zatvorim zraka onda mi je sporiji , ak otvorim onda gubi gas..
a budem sutra sad je već kasno...i ne nepali iz prve da ga jebeš u ausuh neće iz prve xD , već ga imam više od godinu dana i taj nikad iz prve nije palio hhh
hhh , onu koju sam prije imao je pukla...i to u navoju jer sam ju prezategnuo..zato sam i kupio novu xD , e da je meni takav jedan
je pun je...vrti ko blesav i kaci bendix...membranu nemoram ni gledat cijela je...tolko sam puta to već rastavio i gledao prije par dana cijela je...a kak je dovod goriva kad mi nakon jedno 25 sec verglanja pukne iz auspuha...(reko mi stari da se presauga kad tak pukne )
misliš da dignem iglu ili da spustim ? pa onda bi mi se svjećica stalno odvrtala ?? kaj ne ?