gle ja sam za tu ideju, ali da se ostvare pravila
1) da se svi novci koji se sakupe iskoriste na nagrade
aktivnim clanovima
2) u tombolu ulaze clanovi koji su uplatili minimalni iznos za tombolu (od npr 20kn sto nikog ne boli jer tolko je kutija cigara)
3) u tomboli se daju univerzalne korisne stvari izvucenom (npr kaciga po mjeri, jakna po mjeri, majca, remen za skuter po modelu, litra ulja i svjecica,...)
4) u slucaju da ostane novaca od tombole oni se transferiraju na drugi krug
5) nagrada se moze preuzeti samo ako je izvucen clan u mogucnosti dokazat uplatu (uplatni listic)
6) izvlace se 2 tombole 1 slucajna i 1 medu clanovima kojima je pomoc potrebna
7) regulacija za clanove "kojima je pomoc potrebna" član mora opisat detaljno sto se desilo i zasto bas on treba pomoc s realnim razlogom (npr. siromasan sam i to je jedino prjevozno sredstvo koje imam, a ne bas skrampavamo skut za prodaju pa ako dobim nesto za dabe super)
![{$default_cool_smiley} 8)](https://forum.mojskuter.com/Smileys/Lots_O/cool.gif)
član za kategoriju "kojima je pomoc potrebna) dokazuje nestasicu djelova slikama te pokazuje nakon nagrade da je dio ugraden
9) svi clanovi s foruma koji su registrirani do datuma pokretanja tombole glasaju za kategoriju "kojima je pomoc potrebna" i tombola se izvlaci medu top 5 osoba po glasovima
10) u nagradnu igru nemogu uci osobe koje imaju ispod 300 postova
11) u nagradnoj igri nemogu glasat osobe koje imaju ispod 300 postova
12) svako moze glasat samo 1 puta
13) nema fake akaunta ni visestrukih akaunta