I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
najbolji biznis je onaj koji ces samo "izmislit" i koji je nesto novo na trzistu ....
haha strasno ti je to razmisljanje ......jer izmislit nesto novo i biti prvi u tome ,jos da uspjes i da zaradis na tome je veoma tesko,a vrlo lagano da neces uspjet i da ces izgubit ulozeni novac...a predpostavljam da autor teme nema viska milion kn pa da moze pokusavat vise puta u necemu.....pare se nalaze svugdje oko nas,nema potrebe izmisljat toplu vodu,pogledas samo svoj grad i likove koji imaju lovu,cim se bave,sta rad i kako ? i sve ti je jasno....nadjes najbolju opciju od svih i to je to ,rizik postoji ali je dosta manji nego da izmisljas toplu vodu.Usput vjerovatno i znas nekog takvog ko ima privatni biznis i sa parama je ,to ti dobro dodje jer ti moze reci sta ,kako ide,preko koga i slicno...bukvalno kako se vodi takav poso,a na tebi je samo da nadjes lovu i skupis malo hrabrosti i to je to ......
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio
svi likovi u mom gradu koji imaju lovu dilaju, svercaju ili kamatare
Imam ga i trenutno je u tijeku, radi se konkretno o projektu na internetu ne želim previše otkrivati da nebi netko naslutio štogod hihiihih
nrgimam ja jednu ideju i to ce bit vjerojatno tak...sam me ono malo zanimalo kako stvari stoje po lijepoj nasoj
uzgoj zečeva (mesna industrija)meso je svaki dan skuplje i nekvalitetnijeto bi bilo dobro za nekoga ko ima mjesta za pokrenut neku malo farmu
da ali opet s tim malim smrdljivcima navlačiš i ove kretene iz ZELENE FRAKCIJE!