Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
čestitam i kako ide naspram tgb-a?
http://i51.tinypic.com/9jzswn.jpgeto slika ...
oče past kakav bitubo, malossi vile, malossi172, pm glava i to
Hvala pokusat cu tak napraviti, znaci probusili ste plastiku iznad kotaca i zasarafili sa dvije strane! Jel pase kmh sajla od VXR a ili SP50, pukla mi je sajla pa mi zato ne pokazuje brzine! Primjetio sam da imam nove prozirne plastike na zmigavcima i na stop svjetlu, ali kad pritisnem kocnicu stop mi ne svjetli na crvenom nego na zutom... jel ide jos neka dodatna plastika unutra ili moram nabaviti crvenu zarulju za stop?
ma netrebas nista busit, imas gore i rupe i sarafe : ))) samo tablicu i to je to.a sto se tice osvjetljenja tablice, tablica u ovom položaju prekriva svjetlo na faru koje bi trebalo pucat na tablicu tak da je ta lampa nebitna ...
Vec sam pricao sa Neerom, rekao mi sve sto trebam znati u vezi masine! U ponedjeljak idem na ispit iz A kategorije pa cu odma na tehnicki! kilezg jel imas neku sliku kako si stavio tablicu, ajde mi stavi koju sliku da vidim! Nemam retrovizore i pokusao sam staviti svoje od TGB-a ali koda ima kontra navoj i ne pase... Znas i sam pajo kako ide poslije 70-ke, do sad sam vozio magarca a sad sam na konju!
cuvajte i pazite na retraće jer su inače skupi jako. i probat sto dalje od sunca jer staklo otpadne ..
to je sarafic, samo s takvom glavom! spicangama ga mozes korigirati , ili nadi na drugom karbu s ravnom glavom i prebaci ili izvadi ovaj i zarezi si glavu za ravni sarafciger
Hvala Gorane, sutra cu tako napraviti, jel dovoljno krug i pol za smjesu?