Nebi htio komentirat niti jedan od ta tri modela .
moj ti je prijedlog da si pogledaš Alfu Romeo, za te pare možeš kupit 156 i 147 u jako dobrom stanju, sa ful opremom i imat ćeš stvarno dobar auto. Uglavnom ako ništa bar sijedni bilo koju Alfu pa budeš znam kaj znaći cuore sportivo
slazem se sa alfom skroz...pogledaj malo alfu romeo 156 ,2003 godiste....to je ona redizajnirana ili facelift....drugciji farovi prednja maska i dosta toga....za te pare komotno mozes uzet sa full opremom i jos ti ostane...po meni alfa ima sve..od kvalitete do dizajna ....i sto alf rece cuore sportivo
govorim ti ovo jer ja imam 156 ,2003 god, 2.5 motor...full oprema...i ko god je sjeo u auto uvijek ga je pohvalio....nikad nista lose ...kvarova nisam imo dosad ni jednog ...normala redovan servis i zagrijavanje prije voznje i nikad neces imat problema....ako ja nisam imo a derem ga cesto blizu crvenog ili u crveno...sto se tice obrtaja,postorsnja i nije velika uopste ,ako imas kojeg frenda sa alfom 156 pitaj stvarno je i vise nego ok potrosnja.....stavis jos gore Pirreli P7 gume i bices prezadovoljan....preporuka ako oces dizal uzmi 2.4 JTD,150hp ima ...ili 2.0 JTS sa Selespeed mjenjacem ,to ti je ono na volanu dvije rucice kao sto je u formulama ...po meni najbolja stvar....a od benzinaca ili 1.8 T. Spark ili 2.5.V6 24V,imas 190 konja ,0-100 ti treba 7 sekundi max brzina ti je 230... lagunu licno nikad nebi,od mercedesa jedino GL-a,od njemaca sve pohvale zasluzuju BMW i Audi...sjedo sam u novu 7.bmw-a ,m5 novi,audi a5 ,q7....i ni protiv jednog nemogu rec nista negativno...A5 od svih mi se najvise svidio i audi je napravio stvarno veliki pomak sa A5 modelom i naravno Bmw M5 jer je stvarno nesto posebno,neprocjenjivo
...toliko od mene...