di radis i odakle ti takva lova kada si ti kupio golfa od 11000 eura
što tebe boli k**ra* di ja radim i otkud mi takva lova za ovaj auto. pa da mi je i tata kupio što to tebe ima bolit k**ra*
jel si ljubomoran što voziš uber seljo fiat/škodu?
odi radi pa ćeš imat nešto, a ne po forumu mudrovat da ti je dosta onih koji imaju para
stvarno si mi digo tlak s ovim izjavama na 220
ako te baš zanima što radim, bavim se iznajmljivanjem glisera i barki. i da, da nema roditelja naravno da to sve nebi bilo moguće jer su pomogli koliko god su mogli, ali eto vidiš ja si sad mogu priuštit golfa, i pogodi što, još imam i novi beverly 300
ali vjeruj, ljeti ne spavam mirno i mobitel mi zvoni bar 50 puta dnevno, a evo i danas mi je u dvorištu jedan gliser kojem je riknuo motor, i već dva dana stavljam drugi što s mehaničarem, što s starim i prijateljima, pa tako da vjeruj da se za te pare dobrano naradim!
a da nebi mislio da zimi spavam, radim po 10 sati na dan na mješalici i karijoli, i zamisli, opet zaradim 300ak kuna na dan, i poslije toga učim jer još i vanredno studiram i svaku subotu putujem na ispite u opatiju. živim sa svojima, i neplaćam im režije naravno, hranu isto imam osim što tu i tamo nešto kupim, tako da mi mjesečno na to ne odlazi nešto pretjerano love
pa ti sad baci matematiku i vidi kako mogu kupit auto od 11000€ i to još na kredit!!!