Nemoj me nasmijavat.......nema nikakvih problema.....
Samo ne moze proc tehnicki,strah od kontrole na cesti,trosi kao auto,nema nosac tablice,nema retrovizore......covjeku treba ozbiljan skuter.....zena ovo-ono
Kaj je tebi, pričaš Rijeka je zeznuta za brdo a tu mu preporučaš skutere s kojima bu išel u brdo ko s kravicama!
Tehnički prolazi samo tako, trebaš biti teški panj da ne prođeš!
Kakva mrtva kontrola, ak ti ide skuter 100km/h, jel se ti moraš vozit tolko! Kak se ti uopče kontroliraš po takvom s autom, ide i više od 50km/h po naseljenom pa jel se voziš iše...ovo je već smješno kakav si razlog dal!!
Troši ko auto?? sa 17.5karbom ne troši više od 4.5-5L, ak je uštelan ok!
Uf nema nosača tablice...to je PRESTRAŠNO !
NEMA RETROVIZORE, nedopustivo
!
I po tvojem to nije ozbiljan skuter, ozbiljniji je od svih ovih skupa koje si ti dal i da dodaš još 6 boatina(šala, da me ne zemeju na zub vlasnici istih) na kup!
Njegova žena ak zna vozit od 50ccm skut, znala bude i ovaj!
P.S
-na kraju ne mora biti poštelan da čupa, vuče trga, more se ljepo poštelat da ide malo bolje od 50tke a da je za istu brzinu puno agilniji i jači sa dvojicom na motoru, dok su obične 50tke mrtve sa dvojicom i pogotovo u RIJECI....
Ne znam, ali ti ne znaš kaj je ozbiljan skuter ak je ovaj neozbiljan...A kolko vidim i u dobrom je stanju te 9T kn nije puno za taljana s kojim bu napravil još tolko kilometri
Jedino je bed ak tvorac teme želi NOVO, onda je za 9T kn jebeno ograničen!