dobar dan i hvala svima koji su se uključili u temu,
prema vašim mišljenjima vidim da od predloženih modela TGB ima svakako prednost.
U dućanu (gdje imaju i TGB R50X i Lunu Spedjet Evo 50 R) su mi nakon mog detaljnijeg raspitivanja svakako predložili da uzmem Lunu, oni ju odblokiraju (CDI) i sve je u garanciji..... Razlika je u cijeni također, i to cca 2000 Kn. Ne znam da li je razlog u tome da je TGB model 2009, a Luna 2010 ili nešto drugo. Isto tako, čini mi se dana Luni ima malo više mjesta za dva putnika...
Da li netko od forumaša ima ikakvo iskustvo sa modelima Engage Raptor II i Defiant II. Vidio sam u dućanu u Rijeci (na Mlaci) prodaju navedene skutere i na njima je oznaka JJ50QT....vjerujem da je to slično Baotianu.... Skuter ne izgleda loše, malo mi se više dopada izgledom Defiant.
Naime, čitajući vaše odgovore, na pitanje novo ili staro.....više bih volio novi model, nisam previše zainteresiran za rabljene. svojevremeno sam i ja ( u mladosti ) sklapao APN 4 i Automatik.... Novo je novo, a meni i ne treba neka jurilica..., a opet i cijena igra svoju ulogu.
Mojim curama se sviđa i model Piaggio Fly 50, pa razmišljam o 4t modelu....popodne idem pogledat u salon AF motori...
Pozz