ja kupio nrg-a 05god,sa 6000 na satu,nisam ga ni vozio 200km sve oslo u k...,kada mi ga je lik dovezao sve ok,palio na zub,gorila lampica ulja, ja sutra odmah otisao kupio ulje nisam vozio ni minute to vece kada ga je dovezao,sutra dan kupim ulje, sipam, sve super sretan ko nova godina,i eto ni 200km nisam napravio, pao snjeg naravno nisam se vozao,nakon 3tjedna,otopio se snjeg sve se osusilo, idem se provozati,motor mrtav nece da upali,dodje majstor i odvezemo ga u radionu,sutra kada ga je rastavio, ono bum tras sve se raspalo,zove on mene da mi pokaze sta je,ono radilica ima lufta skoro 2cm sa svake strane,lezajevi se razletili,cilindar, klip karike sve je oslo u k,kaze on meni prosao si naj gore sto si mogao proci,cjela masina se doslovno raspala,kaze on meni bez 3000kn,neces ispod proci,mrak mi pao na oci,prije mjesec i po dam 10 000kn za skut,pa sada moram dati jos 3000 za djelove,i treba regati skut da mogu sa njim ici na posao,ali srecom googlam i nadjem ovaj forum,kontaktiram nenu da vidim cjenu djelova,posalje mi ponudu,ono 1900kn,naspram one 3 dobro sam i prosao,
to je moje lose iskustvo sa piaggio masinama