I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
arrow titanium, najjeftiniji auspuh u base klasi a kvalitetom isti ko skuplji gianelli itd, čak se proizvode u istoj tvornici samo su topovi različiti
to je zračnjak 50ccm tak da ne očekuj ne znam kakvu snagu iz njega..
a da ali to je težak skuter a slab cilindar... ko kod pežoa npr eliseo 50ccm... dobit ćeš nešto u odnosu na serijski ali ne puno..
di u dalmaciji, ma hvala lipa
uzmi neki spuh i poštelaj ali ne očekuj previše... bolje ubrzanje i krajnja za 5km/h..
uzmi onda jeftiniji... giannelli extra il tak nešto za 100€, rolice 4.8-5gr i tvrde federe kvačila..
a ovde neki tvrde da je razlika nebo-zemlja
leovince TT?ako uzmeš novi dobit ćeš i rolice i federe u kutiji... samo stavi diznu 64 još..
Kod mene jeste razlika nebo-zemlja. Ne znam je li to zato što moj nije zračnjak ili?
Normalno da je razlika kad je tvoj LC i to još nova aprilia sr, jedan od najboljih skutera definitivno, zračnjak sa base kitom nije skoro ništa brži od tvog sa rezo spuhom...možda vrlo malo dok se ne počme pregrijavati
pa ne moraš stavit tak skup spuh... stavi onaj za 700-800kn.. leo vince tt ili giannelli extra..
pa rekao sam ti, 5km/h više... možda s multivarom koji km još... znači 80km/h.. ali ubrzanje dosta brže..uzmi samo spuh, stavi sve što dobiješ u paketu plus veću diznu... a multivar hoćeš/nećeš..