I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
kod mene isto treba skundu dvije da povuce,imam zx-a centralni je serijski bjeli,a federi kvacila su plavi sto sam dobio sa zx-om,sljedeci tjedan dobivam multivar,planiram staviti 6.0g rolice i centralni sto dobijem sa multivarom,koje bi bilo dobro staviti federe da barem malo brze krece,ili cu to dobiti kada stavim centralni od multivara a da ostavim plave federe ili da mjenjam
koji uzimaš multivar?na web shopu ima komplet multivar s federom za nekih 350kn..samo neznam koji bi pasal na gileru stalker
serijski piaggio je isto crvene boje
na mome nrg-u,05god,je centralni serijski bijeli
si siguran da netko nije dirao to
tomo, pogledaj polutke, sa strane kuplunga, na svakoj ces vidjeti kao prah crveni koji se primio za metal, to je od crvene boje federa serijskog, na pezou je isto crveni, za druge ne znam.... bijeli nikad nisam ni vidio ni cuo da se ugradio kao serijski na piaggiu... mozda je imao multivar pa mu stavio feder i role koje su isle uz njega... pa poslije prodao multivar , a ovo dvoje ostalo
ostavi seriski, ako je multivar i rezo spuh, stavi 5.5 role.. trebalo bi jesti.. tu negdje ciljaj, od 5.4 do 6.1 ovisi kako kom skutu odgovara najbolje