položaj igle ili koji broj premala dizna.
meni se isto to dogodilo jer mi s original sajlom i gasom nije otvaro klipič do kraja nego jedno 3/4, i kad sam stavio brzi gas da otvara full morao sam preštimati karb jer se isto znao zagušiti.
Drugi zub od gore prema dole je igla, misliš da je do nje. Jer dizna nemre, mislim nesme biti premala, pošto je prije bila 82 i sve je bilo odlično. čak je mogla biti i 80, 82 sam stavil samo radi sigurnosti. Tak da ova 84 dizna bi trebala biti dobra s tom količinom zraka koji mi daje airbox sa lulicom fi 24mm.
Bum onda iglu probal jedino dignut na 3. zub....
@maminjo
- e ler dizna nema veze s tim, barem nebi smela, nemre mi biti 50 jer mi je svječica malo čađava i masna u leru...ovo sad je super u leru....samo me jebe taj međugas....
@cvele
pa i imam 84 diznu, do sad je bila 82
I ti si za iglu znači...onda budem to sljedeće probal.
Al viš, sad si mi dal na razmišljanje, kaj ak sad bude podešeno, i kad dođe ljeto tj vrijemem kad se vozim onda nebu dobro opet...ajd nema veze iglu barem lako vratim
Znači ler dizna nema šanse da utječe na to, jer 19mm dellorto obični i dolazi sa 45 ler diznom, i njega sam imal i nije mu niš smetalo, pa sam baš zbog toga kupil i za ovog 45, da mi ne slini spuh i ne filja cilindar u leru bezveze..ne volim masan spuh..a i ružno je za videti...buju rekli kak mi je to karb naštelan
P.S - jer osim tog nemam zbilja nikakvih zamjerki, i moram reći da skuter čak sad bolje ide neg prije, bute vidli video sam da mi plastike stignu, ide bolje, pozna se. Samo me to sad zeza.
90% je kak @gumy veli do gasa, jer sad kad dam puni gas hoče mi klipić van povljeći iz fergazera, dok prije vjerojatno je bilo još mjesta za gore povuć.
Jer sad mi se vrti motor 11 000okr konstantno, a prije raskapanja 10 400- 10 500okr, znači otvara ga više neg stari gas, to je sigurno.