Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: ulovili me bez ičega  (Posjeta: 7502 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
Odg: ulovili me bez ičega
« Odgovori #20 : 30 Lipanj, 2011, 12:57:06 »
zbog ovakvih seljaka jebe murja skuterise po cesti..sjest na neregan i neispravan skuter se ima muda a kad se popije kazna onda se cmizdri tu..
na takve žalbe da se mene pita ja bi podizal kaznu a ne smanjival..(bilo je i takvih slučajeva)

da bar dobil 10 soma ti kaznu i 10 soma kum tvoj koi ti dal takav skuter za vozit pa bi se možda obojica opametili.
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Online 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #21 : 30 Lipanj, 2011, 12:58:57 »
zbog ovakvih seljaka jebe murja skuterise po cesti..sjest na neregan i neispravan skuter se ima muda a kad se popije kazna onda se cmizdri tu..
na takve žalbe da se mene pita ja bi podizal kaznu a ne smanjival..(bilo je i takvih slučajeva)

da bar dobil 10 soma ti kaznu i 10 soma kum tvoj koi ti dal takav skuter za vozit pa bi se možda obojica opametili.

Amen!

Offline marin-w

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RIJEKA
  • Moj Skuter: SPEEDFIGHT 2 X-FIGHT
  • Moja Kaciga: LAZER VERTIGO ZEBRA
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ARROW EXTREME
Odg: ulovili me bez iÄŤega
« Odgovori #22 : 30 Lipanj, 2011, 13:01:29 »
Nije,ulovil me neki mlaÄ‘i iz donje stubice....  a ti "brate"  da me nebi jos na dozivotnu strpali ,bokte xD  6000kn,dva mjeseca zatvora...ti si lud...dobil budem 1200 do max 2000 kn za platiti...bez dva mjeseca zatvora i pendreka po glavi...

Pa prijatelju ajmo na brzinu ...

1.Nereg vozilo 2500kn
2.Neosigurano vozilo 5000 do 20 000kn
3.Ako nisi produzio prometnu dozvolu 700kn

4.Nisi imao dokumente ?kn
5.Kacige mislim da je sad 1000kn

Da,ti moras platit ovih 1300 ili koliko je vec sto nisi imao dokumetne.
A,da ovih 7500kn doc ce vlasniku vozila  :icon_thumright:

Offline Jump33r

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #23 : 30 Lipanj, 2011, 13:02:22 »
stefek- covjek koji nikad nije sio na neregistrirani motor, a sacuvaj boze jos bez vozacke.  :notworthy:

Offline road_runner

• Tržnica : (+11)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: SR 50 r
  • Moja Kaciga: IXS HX 246
« Odgovori #24 : 30 Lipanj, 2011, 13:03:25 »
a kaj bum sad...kazna je kazna, ak ne vrijedi ukor poslije 18 onda budem platil, kaj sad  :sad1:
@stefek stvar je u tome da ne zivim u centru nekog mjesta, selo jedno di murja dojde jedanput mjesecno i gle, imam takvu srecu pa me je hapsil...ne vozim po glavnim cestama pa sam do sad riskiral s nereganim skutom jer mi se ne isplati, druga stvar da vozim neki bolji skut, onda je u redu sve to al za dalji put imam auto i ne mislim s baotianom voziti 50 ili više km (skroz nebitno) bio on regan ili ne
a kaj se tiće opamećivanja...dosta mi je i jedan som i fala lepa ja više ne vozim i skut ide u prodaju nemoraš sad bacati tu neke bijesne cifre

Offline marin-w

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #25 : 30 Lipanj, 2011, 13:04:06 »

I to jos sjedne bez kacige tako da ga bolje vide  :dontknow:

Offline marin-w

• maxi forumaš
« Odgovori #26 : 30 Lipanj, 2011, 13:08:45 »
a kaj bum sad...kazna je kazna, ak ne vrijedi ukor poslije 18 onda budem platil, kaj sad  :sad1:
@stefek stvar je u tome da ne zivim u centru nekog mjesta, selo jedno di murja dojde jedanput mjesecno i gle, imam takvu srecu pa me je hapsil...ne vozim po glavnim cestama pa sam do sad riskiral s nereganim skutom jer mi se ne isplati, druga stvar da vozim neki bolji skut, onda je u redu sve to al za dalji put imam auto i ne mislim s baotianom voziti 50 ili više km (skroz nebitno) bio on regan ili ne
a kaj se tiće opamećivanja...dosta mi je i jedan som i fala lepa ja više ne vozim i skut ide u prodaju nemoraš sad bacati tu neke bijesne cifre

Vidim kako ti se neisplati imat reg skuter. I da dobijes 4500kn to ti je za 10godina registracije.
Nisu to bijesne cifre,vec najmanje kazne.
Mnogi su ih dobili 7500kn....i malo se zalis i smanje ti za nesto sitno

Mene su ulovili kad sam isao reg skuter ali po starom zakonu. Imao sam osiguranje i kazna je bila 1000kn ili tako nesto.
Za sat vremena sam imao reg vozilo i iako sam im uz zalbu prilozio sve platio sam 500kn.
« Zadnja izmjena: 30 Lipanj, 2011, 13:11:34 marin-w »

Offline steeef

• maxi forumaš
« Odgovori #27 : 30 Lipanj, 2011, 13:12:45 »
stefek- covjek koji nikad nije sio na neregistrirani motor, a sacuvaj boze jos bez vozacke.  :notworthy:

a kaj se ti bahatiš?di god te vidim samo spam od tebe.
vozil sam jednom bez vozačke,ulovili me i platil sam kaznu..ja sam zaj#bo i ja sam snosil svoje posljedice.nisam cmizdril okolo nit se žalil zbog nečeg kaj sam svjesno napravil i naučil sam se pameti.dokumente imam uvijek uz sebe,imam kategorije za motor,ne vozim neregan skuter,čak i batina koja služi za gorice tj vinograd do kojih imam 2 km u jednom smjeru je regana i uredno ispravna a napravim možda 200km godišnje samo po selu.

a kaj bum sad...kazna je kazna, ak ne vrijedi ukor poslije 18 onda budem platil, kaj sad  :sad1:

cifre su tu karikirane..sad vidiš kolko bi godina registriral skuter za jednu kazni koju dobiješ ak nisi regan..pa vidi jel se isplatilo riskirat..
ponavljam,imam i ja batinu za gorice pa je regana uredno makra ne pređem sa njom više od 5 km u komadu,jebiga..pogrešil si i sad snosi posljedice..tak to ide jbg.

Offline road_runner

• Tržnica : (+11)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: SR 50 r
  • Moja Kaciga: IXS HX 246
« Odgovori #28 : 30 Lipanj, 2011, 13:15:14 »
ne isplati se u smisli kaj se ne vozim po cesti nek tu malo po bregovima, makadam samo ništa asfalta i nema policije....kužiš
i na kraju, jel mi se isplati žaliti kad imam 18 ili...?
cifre su tu karikirane..sad vidiš kolko bi godina registriral skuter za jednu kazni koju dobiješ ak nisi regan..pa vidi jel se isplatilo riskirat..
ponavljam,imam i ja batinu za gorice pa je regana uredno makra ne pređem sa njom više od 5 km u komadu,jebiga..pogrešil si i sad snosi posljedice..tak to ide jbg.
sve je to u redu al bi probal nekak smanjiti jer sam financijski u velkom minusu

Offline steeef

• maxi forumaš
« Odgovori #29 : 30 Lipanj, 2011, 13:15:57 »
I to jos sjedne bez kacige tako da ga bolje vide  :dontknow:

ovo sam previdel,to bi trebal radi sebe imat,kod svakog pada glava udara u pod...
čak i na batini nosim kacigu,jet onu otvorenu,nabijem rejbanice i derem po selu pun gas 45 i boli me za riju i sve ostalo.

Offline neven92

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • 095-542 82 44
  • Moj Skuter: runner
  • Moja Kaciga: takachi tk-110x
« Odgovori #30 : 30 Lipanj, 2011, 13:17:28 »
Ja samo kazem svoje iskustvo i za ono kak znam da se dogodilo drugima...a kaj mislis da imam love da nebi prvo skuter registriral?da nebi vozacku polozil?bi!al posto je tak kak je,ja isto zivim van centra i vozim se po sumama i svakakvim putevima al jbg,naletis na policiju ak si takve srece...kad sam krenul odmah sam znal kakve budu posljedice i isel sam...jbg...i da,kacigu uvjek nosim...
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...
eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao

Offline marin-w

• maxi forumaš
« Odgovori #31 : 30 Lipanj, 2011, 13:18:04 »
ne isplati se u smisli kaj se ne vozim po cesti nek tu malo po bregovima, makadam samo ništa asfalta i nema policije....kužiš
i na kraju, jel mi se isplati žaliti kad imam 18 ili...? sve je to u redu al bi probal nekak smanjiti jer sam financijski u velkom minusu

Ali ti ne kuzis da i ako bubnes negdje na tom makadamu dolazi hitna,policija i onda sve redom kazne.

Obavezno se idi zali !!!!

Offline steeef

• maxi forumaš
« Odgovori #32 : 30 Lipanj, 2011, 13:19:39 »
i na kraju, jel mi se isplati žaliti kad imam 18 ili...? sve je to u redu al bi probal nekak smanjiti jer sam financijski u velkom minusu

moreš se žalit uvijek i molit boga da ti samnje kaznu..al sve je čisto jbg.
eto vidiš da ima policije..
prema tom tvom mišljenju niko onda nebi trebal regat skuter i imat vozačku jer nema murje u selu,jer murja ne čopira po gradu i bla bla..

ja se sa batinom vozimisto tak ko i ti,pa radi svog mira i sigurnosti imam regu..
kaj da udarim neki auto a nemam osiguranje npr??
ne razmišljate o mogućim posljedicama svojim a i tuđim.

Offline steeef

• maxi forumaš
« Odgovori #33 : 30 Lipanj, 2011, 13:21:28 »
Ja samo kazem svoje iskustvo i za ono kak znam da se dogodilo drugima...a kaj mislis da imam love da nebi prvo skuter registriral?da nebi vozacku polozil?bi!al posto je tak kak je,ja isto zivim van centra i vozim se po sumama i svakakvim putevima al jbg,naletis na policiju ak si takve srece...kad sam krenul odmah sam znal kakve budu posljedice i isel sam...jbg...i da,kacigu uvjek nosim...

ak nemaš love za regu onda ni ne vozi skuter..ne kužim ni te roditelje koi daju svojoj djeci da se voze nereganim skuterima/motorima i bez vozački..prvo bi njih kaznil a onda i tu djecu kolko god stari bili.

Offline marin-w

• maxi forumaš
« Odgovori #34 : 30 Lipanj, 2011, 13:22:05 »

Ja sam godinama vozio auto/motor/kombi svuda ali onda su bila neka druga vremena......kazne su bile smijesne.
Danas to nebi radio jer su kazne paprene ali kako vidim treba ih poduplat.

Offline GENERALATX

• forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: forum
  • Moja Kaciga: Dudo mi je napravija pa pari crossss
  • MojSetup: Dvokomponentni sa vlaknima
  • MojSpuh: Dbtp(dudo bušeč tuning parts)
« Odgovori #35 : 30 Lipanj, 2011, 13:24:29 »
stefek aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhaahahahahahahahaahahaahahaahahahahaahahhaahahhaa

Offline neven92

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • 095-542 82 44
  • Moj Skuter: runner
  • Moja Kaciga: takachi tk-110x
« Odgovori #36 : 30 Lipanj, 2011, 13:28:03 »
Obavezno se zali,i to cim prije,i ak nisi kaznjavan smanjili ti budu milijon posto...  a kaj se tice tvojeg odgovora stefek,ja sam punoljetan tak da roditelji nemaju nikakve veze samnom...ja budem platil kaznu ,ne oni...
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...
eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao

Offline steeef

• maxi forumaš
« Odgovori #37 : 30 Lipanj, 2011, 13:38:07 »
ne kužim ni te roditelje koi daju svojoj djeci da se voze nereganim skuterima/motorima i bez vozački..prvo bi njih kaznil a onda i tu djecu kolko god stari bili.

to sam pisal općenito a ne tebi jer ima i kod mene takvih kaj maloljetnici voze bez rege il vozačke pa se onda skup sa starcima čude dok dobiju kazne.

Online 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #38 : 30 Lipanj, 2011, 13:41:08 »
...a kaj se tiće opamećivanja...dosta mi je i jedan som i fala lepa ja više ne vozim[/b]

Zao mi je kaj te to snaslo, al evo primjera da kazne imaju smisla (maknut sa ceste ono sto na cesti ne pripada)

Offline hgc

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: jet force tsdi
  • Moja Kaciga: AGV gp-pro VR
  • MojSetup: serijala
« Odgovori #39 : 30 Lipanj, 2011, 18:41:16 »
sve kazne idu njemu....  ništa ne može ići na vlasnika vozila(osim kazne za neodjavu u roku 15dana)

znači ti budeš dobio i kaznu za bez vozačke i ti budeš dobio kaznu za upravljanjem nereganim vozilom itd...  sretno :icon_thumright: