stefek- covjek koji nikad nije sio na neregistrirani motor, a sacuvaj boze jos bez vozacke.
a kaj se ti bahatiš?di god te vidim samo spam od tebe.
vozil sam jednom bez vozačke,ulovili me i platil sam kaznu..ja sam zaj#bo i ja sam snosil svoje posljedice.nisam cmizdril okolo nit se žalil zbog nečeg kaj sam svjesno napravil i naučil sam se pameti.dokumente imam uvijek uz sebe,imam kategorije za motor,ne vozim neregan skuter,čak i batina koja služi za gorice tj vinograd do kojih imam 2 km u jednom smjeru je regana i uredno ispravna a napravim možda 200km godišnje samo po selu.
a kaj bum sad...kazna je kazna, ak ne vrijedi ukor poslije 18 onda budem platil, kaj sad
@stefek stvar je u tome da ne zivim u centru nekog mjesta, selo jedno di murja dojde jedanput mjesecno i gle, imam takvu srecu pa me je hapsil...ne vozim po glavnim cestama pa sam do sad riskiral s nereganim skutom jer mi se ne isplati, druga stvar da vozim neki bolji skut, onda je u redu sve to al za dalji put imam auto i ne mislim s baotianom voziti 50 ili više km (skroz nebitno) bio on regan ili ne
a kaj se tiće opamećivanja...dosta mi je i jedan som i fala lepa ja više ne vozim i skut ide u prodaju nemoraš sad bacati tu neke bijesne cifre
cifre su tu karikirane..sad vidiš kolko bi godina registriral skuter za jednu kazni koju dobiješ ak nisi regan..pa vidi jel se isplatilo riskirat..
ponavljam,imam i ja batinu za gorice pa je regana uredno makra ne pređem sa njom više od 5 km u komadu,jebiga..pogrešil si i sad snosi posljedice..tak to ide jbg.