Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Motor je Sym euro jet x Na njemu sam stavio ZX-a. Kupio polovnog za 380 kn. Serijala klip je 39 mm. Mislio sam staviti 43 mm. Prosiriti stubline . Sve to ce me ispasti nekih 200 kn.Zanima me da li ce mi to "opteretiti" neki dio motora? Radilicu ili nesto drugo ? Da li bi sta dodatno morao mijenjati ?
U mene prijatelj ovo uradio sto sam ja naumio na Piaggio Typhoona.Dobio je nekih 15-20 km/h na krajnjoj a cupa na startu :S
Dizna je nekih 50 do 80 knA malossijev klip ( primjera navodim ) je nekih 100 kn.Prosirenje stubline kod tokara ( koji ima iskustva sa tim ) 120 kn.Fakticki mene bi "kit" isapao maximalno 300 kn... Sto je mnogo jeftinije nego neki klip koji nosi naljepnicu Polini ili malosi Otvorio sam ovu temu , da cujem ima li ko iskustva sa ovim ? Je li ko ovako pokusao ? I kako je prosao...
Opremu sam nasao povoljno , ispast ce me dosta jeftinije nego neki kit Jos nisam 100 % odlucio da ovom cinim. Nisam siguran da mi ovo nece unistiti motor ?
ispast ce te jeftinije nego kit ali nece ici ko da je base kit tako da,motoru nemoze stetiti,ovisi koliko ima mjesta za brusenje ali mislim da 43 bi mogao ici unutra,diznu netrebas ni kupiti vecu,saznas koji ti je promjer sad i razbusis na veci promjersa mm svrdlom dok klip mozes nac za 180 na sc ili sipu meteorov za kojeg neznam kakve je kvalitete i majstora jos platis i to je ta cifra ali sigurno manje isplativija u pogledu performanse od nekog base kita
Jesi dobro?
zasto nebi bio dobro?ljepo mu je objasnio...
Ne znam koji jos tuner busi dizne svrdlom,boktee pa 10kn je